Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Inredningsvis har fått en helt ny outfit á la 2017

SÅ har det äntligen hänt! Inredningsvis har fått en Helt ny uppdaterad outfit. Det var på tiden då jag bla. haft krångel när WordPress uppdaterats pga för gammalt tema. Jag ska väl medge att det även varit lite svårt personligt att släppa taget om det gamla också. Det var min förra kille och dåvarande bloggkollega Jon som valde det gamla temat och programmerade grunden för bloggen vid starten 2012. Därmed är det såklart mycket emotionellt inblandat då vi på den tiden var ett blogg-team och ett jäkligt proffsigt sådant också. Så Jon om du läser detta TACK för att du byggde grunden för detta blogghus som nu växt till ett slott och gett mig en helt ny identitet och tro på mig själv.

Men det är nya tider och för att inte helt hamna i Tyranusaurus Rex antikrundan-facket är det dags för fräsch förändring. Att byta bloggtema är lite som att flytta, man tar bara med sig det bästa från det gamla in i en helt ny start på helt ny mark. Jag har valt att hålla samma stilrena look som förut med samma färger i layouten då folk gillat det. Bloggen är därmed lik sig själv bara i en helt ny uppdaterad outfit alá 2017.

Nya Inredningsvis

Jag tipsar även er som ska börja blogga att köra via WordPress vilket är supersmidigt och bra med många uppdaterade plugins att välja på. Ska ni byta WordPress tema så gå in på Themeforest, där finns tusentals nya bloggteman. Kolla dock popularitet på det bloggtema ni väljer innan köp och ta bara de som har högst betyg. Annars kan ni stå med ett utgånget bloggtema som inte uppdateras bra i framtiden. Är ni inte haj på att välja bloggtema så be ett proffs om hjälp, det kan vara lätt att gå totalt vilse i Themeforest om jag säger så.

Jag hoppas iaf att ni gillar det nya temat jag valt och följer med min bloggresa på väg mot något helt nytt, okänt och spännande:)

Att våga förändras är att utvecklas till något bättre!

LOVE M

Liknande inlägg

  • Inredningsbloggar: 10 tips för framgång!Inredningsbloggar: 10 tips för framgång!
  • En personlig intervju med Maria på InredningsvisEn personlig intervju med Maria på Inredningsvis
  • Inredningsvis fyller 2 år: och 5 saker vi har lärt ossInredningsvis fyller 2 år: och 5 saker vi har lärt oss
  • LEVA & BO I LOVE YOULEVA & BO I LOVE YOU
Jag heter Maria och driver bloggen Inredningsvis.se – bloggen som visar hur ni enkelt kan få det lyxigt hemma MEN billigt. Tips hur ni gör om hemma steg för steg samt massor av inredning inspiration att kopiera.


This post first appeared on Inredning, Dekor, Inspiration, Heminredning | Inredningsvis, please read the originial post: here

Share the post

Inredningsvis har fått en helt ny outfit á la 2017

×

Subscribe to Inredning, Dekor, Inspiration, Heminredning | Inredningsvis

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×