Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Att samla vatten.

Ett av ledorden denna sommar var förstås Vatten eller rättare sagt bristen på vatten. Vattnet i brunnen sjönk och sjönk men har inte tagit slut men så har vi också sparat. Duscha och vattna har det förstås inte varit tal om och vi har kompletterat med dunkar från stan'.

Men vi har också stegvis utvecklat möjligheten att spara. Det står numer en stor tunna under stupröret bakom huset, förut ledde vi bara bort det vattnet. Det har hamnat spannar under "fel" sida av vattenrännorna på både hus och friggebod, där det rinner över när det kommer mycket vatten på en gång.

Lite stolta är vi också över den lilla tunna utanför köksfönstret. Man öppnar köksfönstret och häller potatisvatten mm i tratten och det plaskar skönt i tunnan. Det är inte vacker och det är inte mycket vatten men det har räckt till att vattna kryddträdgård och dillpion i alla fall!

Nu har vi bara ett litet problem. Det är fullt med vatten i den lilla tunnan och den stora. Ekfaten är fulla till kanten. Både stora och lilla vattenkannan är förstås fulla. Fem spannar plus den nya stora murarhinken fyllda till brädden. Och tre skottkärror fulla med vatten. Allt är vattnat, inget slokar längre och det regnar där ute.
VAD SKA VI GÖR MED ALLT VATTNET?!?
This post first appeared on Our Cottage In The Woods, please read the originial post: here

Share the post

Att samla vatten.

×

Subscribe to Our Cottage In The Woods

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×