Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Van der Valk Houten


Probeer op zaterdagavond maar eens een restaurant te vinden tussen Antwerpen en Veenendaal wat niet te ver van de snelweg af ligt en waar nog plek is… Dat was dus echt heel moeilijk. Nummer 1 in België was volzet, nummer 2 en nummer 3 beide Van Der Valk bij Gilze hadden een wachttijd voor een tafeltje. Pas bij de derde Van der Valk hadden we een tafeltje, maar dan wel met even snel een belletje vooraf. Om half negen schoven we aan ons tafeltje… Eten, eindelijk!


Na een broodplankje, die natuurlijk binnen geen tijd op was, kwamen de hoofdgerechten. Ik had gekozen voor de mixed grill: ossenhaas van Black Angus, kipfilet en lamshaas geserveerd met één warme saus en twee koude sauzen.


Michel nam de varkenshaas saté: gemarineerde varkenshaas met zoetzure komkommer, kroepoek, satésaus en sesamsaus


Britt had de traditionele menukaart gevonden en koos voor de kipsaté royaal. Dit was kipsaté met zoetzure komkommer, gefruite uitjes, kroepoek, gebakken banaan, ananas en een eigen schaaltje friet. Alles werd snel geserveerd, fijn als je trek hebt. Wat wel opviel is dat het best lawaaiig was, grote ruimte, veel mensen. De oplossing met schermen en boekenkasten zoals Van der Valk Veenendaal heeft zou het daar veel gezelliger, en minder rumoerig maken. Desalniettemin hebben we er goed gegeten.

Van der Valk
Hoofdveste 25
3992 DH Houten
Tel: 030-6346800This post first appeared on Google Translate, please read the originial post: here

Share the post

Van der Valk Houten

×

Subscribe to Google Translate

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×