Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ampiaisia ja nokkosia

Vaikka tällä hetkellä sataa kaatamalla niin olemme saaneet nauttia ihanista lämpimistä päivistä. Pienet sadekuurot siellä täällä tekevät hyvää niin itselleni, ilmalle kuin luonnollekin. Viikonlopun vietimme äitini luona ja kissat tulivat kotiin. Nyt on pakkanen täynnä äitini poimimia mustikoita, kantterelleja ja vadelmia, nyt saa talvi tulla! Ei vaineskaan, mutta edellisten vuosien niukkojen sienisatojen jälkeen olemme todella tyytyväisiä ja vielä on parhaat ajat tulossa suppilovahveroitten ja muiden herkkujen kanssa. Kävimme itsekin sunnuntaina metsässä, komea saalis tuli kanttarelleja tosin epäonneksemme löysimme myös maa-ampiaisten pesän ja he meidät. Siitä muistona itselläni kolme pistosta ja Kallella viisi, au. 

Ensimmäinen Vinkkini Onkin bepanten voiteen luonnonkosmetiikan korvike on ensiapuvoide Bio Melkfett Provida -merkiltä. Tätä olen käyttänyt palovammoihin, hyttystenpistoksiin ja oikeastaan kaikkiin pieniin ja isompiin nirhautumiin vartalolla. Helpottaa kutinaa ja nopeuttaa huomattavasti paranemista, ainakin itse olen tähän Bepantenin korvaajaan todella tyytyväinen.Kirjoittelin aiemmin kesäisen ihon tarvitsevan hoitoa ihan yhtälailla kuin talvellakin, iho ottaa aika paljon vahinkoa auringonvalosta ja sitä onkin hyvä suojata ensisijaisesti vaatteilla. Kasvojen iho tosin on tässä kohti poikkeus, sitä ei tosta vain saada suojattua ja ainakin itselläni kesä kyllä tuntuu kasvoissa. Toinen vinkkini onkin Madaran nokkossuihke, joka kosteuttaa ja virkistää kasvoja ja koko vartaloa. Tämän taidankin jemmata työpaikalle pukkariin, koska siellä jos missä iho kaipaa virkistystä ja kosteutusta.

Olen myös ostanut iselleni kuivan ja epätasapainoisen ihon pelastajaksi Earth kiss merkin bambuisen kangasnaamion, joka vielä odottaa kasvoille pääsyä. Omani ostin citymarketista, kun oli tarjouksessa, mutta näitä löytyy esim. Sokokselta. Välillä on ihanaa ostaa tällaisia pieniä hemmotteluja ja näinä rankkoina työviikkoina niitä tarvitaan! Viime Viikolla tein kuusi yövuoroa, tällä viikolla kuusi iltavuoroa ja ensi viikolla viisi iltaa töissä, joten ihan tarpeeksi omaan makuuni. Kohta alkaakin jo Kallen koulu ja meillä oikea arki. Minun puolestani syksy saakin jo tulla :) 

Mitä teille kuuluu?

 *postaus sisältää affiliatelinkkejäThis post first appeared on Turkooseja Unelmia, please read the originial post: here

Share the post

Ampiaisia ja nokkosia

×

Subscribe to Turkooseja Unelmia

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×