Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

5 Motive pentru care ai nevoie de proteină!

Alegerile pentru suplimente nutritive sunt aparent fără sfârșit. Dar, înainte de a merge în căutarea celor mai potrivite pentru dieta ta, aruncă o privire la elementele de bază, cum ar fi pudra proteică.

Începutul unui regim de fitness poate fi o experiență destul de intimidantă. Există mii de produse care pretind să vă ajute să creşteţi sau să pierdeţi în greutate, în funcție de obiectivele dumneavoastră. În timp ce oricare din aceste produse vă pot ajuta într-adevăr, să vă atingeți obiectivele, am sugera să achiziționaţi initial o proteină de înaltă calitate.

Chiar dacă nu sunteți obișnuit cu sala de sport, alegerea unei pudre proteice poate fi in beneficiul dvs. Deși "pudra proteică" nu poate avea un gust prea delicios, industria suplimentelor creează acum produse care au un gust la fel de bun precum milkshake-ul de vanilie.

Acum, că ne-am lămurit cu problema de gust, ia în considerare aceste cinci motive pentru care ar trebui să incluzi proteina în dieta ta:

1.Pudra proteică poate preveni pierderea masei musculare

În fiecare zi, indiferent dacă faci  exerciții sau nu, vei fi obligat să iei o anumită cantitate de proteină.Această proteină oferă corpului diferiţi aminoacizi, care au scopuri specifice, efectuate în a-ti menține o stare bună de sănătate. Dintre aceste scopuri, repararea și construirea unui nou ţesut muscular este unul dintre cele mai importante.

Dacă consideraţi că nu luaţi suficientă proteină, acest proces de reconstrucție a țesutului muscular nu va avea loc.De asemenea, proteina ajută la menţinerea unui echilibru de azot. Acest proces asigură faptul că nu veţi pierde din țesutul muscular.Dacă începi o dieta de slăbire, nevoia de proteiă se va intensifica pe măsură ce tai o mare parte din carbohidraţi, cum ar fi pâinea, pastele și orezul. Mai ales dacă  nu mâncaţi o mulțime de carne, lactate sau pește, pudra proteică va face o diferență notabilă.

2. Pudra proteică poate ajuta la o recuperare rapidă după antrenament

Numeroase studii au demonstrat că sinteza proteinelor este accelerată în cazul în care proteina este luată înainte și după antrenament.Deci, folosind o proteină din zer cu absorbţie rapidă înainte și după antrenament,în acest fel cu siguranţă se vor vedea rezultatele.

Un shake de proteină pre-antrenament vă va pregăti mușchii pentru antrenamentul pe care urmează să-l faceţi ,în timp ce shake-ul de proteină post-antrenament va  asigura şi facilita procesul de reparare a muşchilor .

Proteina din zer

Zerul este una dintre formele cel mai bine absorbite de proteină din organism, chiar mai mare decât puiul sau peştele. *Alege un supliment cu proteină din zer de înaltă calitate marca Natural Plus pentru a obține rezultatele pe care le doreşti! *

3. Pudra proteică contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului osos

Mulți dintre noi nu primesc suficient calciu.Nu trebuie neapărat să iei produse lactate să fi sănătos, deși mulți oameni se luptă pentru a digera produse lactate în mod corespunzător, satisfacerea nevoilor dumneavoastră de calciu este o necesitate, dacă doriţi să vă mențineţi oasele puternice și un nivel ridicat de energie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Calciul joacă un rol important în contracţiile musculare, de asemenea. Deci, în cazul în care nivelul de calciu este constant scăzut, există o șansă mai mare să nu obțineţi rezultatele pe care le doriţi.Din fericire, multe pudre proteice conțin până la 20% din necesarul de calciu de zi cu zi într-o singură măsură. Dacă beţi un shake de proteină pre și post-antrenament, atunci cu siguranţă îndepliniţi aproape jumătate din cerințele de zi cu zi.

4. Pudra proteică poate ajuta vegetarienii

Dacă sunteți un vegetarian, atunci proteina este o provocare. Însă poate fi dificil să repare profilurile complete de proteine din cereale, fructe, legume și nuci.Introduceți pudra proteică, există o serie de opțiuni vegetariene, inclusiv pudra proteică din soia,pudra proteică din albuş de ou şi inclusiv pudra proteică de orez.

Aceste produse îndeplinesc cerințele de proteine mult mai ușor. Daca esti vegetarian şi nu ai grijă la aportul de proteină, este posibil să nu obţi rezultatele pe care le doreşti.

Investeşte  într-o pudră proteică cu care să te simţi confortabil folosind-o și descoperă rezultatul!

5. Pudra proteică poate încheia nebunia planificării meselor

Planificarea meselor şi pregătirea acestora reprezintă un timp pierdut, dar unul util. Totusi, sunt mulţi cei care nu au timp sau posibilitatea de a planifica mesele pentru o săptămână. Din acest motiv, unii dintre noi apelam la produsele alimentare nesănătoase sau alegeri rapide în loc de ceva sănătos.

Acest lucru este de înțeles; este nevoie de timp pentru a crea multe dintre mesele sănătoase, gătite pe care să le savuraţi. Chiar dacă vă faceți timp pentru gătit peste week-end, acest lucru nu va fi mereu posibil deoarece în continuare vor exista situații în care sunteți în întârziere și veţi avea nevoie de o gustare rapidă.

O soluţie? Păstrați pudra proteică la îndemână. Este nevoie de două minute pentru a se amesteca cu o banană proaspată, o cană de lapte degresată, precum şi o lingură de unt de arahide.

Aceasta vă oferă o masă echilibrată şi o sursă bună de carbohidraţi, proteine şi grăsimi sănătoase.Dacă nu ești acasă atunci când ai nevoie de gustare, o lingură de pudră proteică, o treime de ceaşcă de ovăz uscat, și o ceașcă sau două de apă, si vei obține o masă bună .

Este uşor să devi  încântat de toate suplimentele fantezie care apar pe piață în fiecare zi, dar înainte de a începe a investi prea mulți bani în ele, asigurați-vă că ați luat ceea ce aveti nevoie. O pudră proteică ar trebui să fie un” must have” în lista dumneavoastră de priorităţi deoarece este o necesitate de bază pentru orice dietă şi exerciţii fizice în planul de succes.This post first appeared on NATURAL PLUS | Suplimente Nutritive|Proteine | Nat, please read the originial post: here

Share the post

5 Motive pentru care ai nevoie de proteină!

×

Subscribe to Natural Plus | Suplimente Nutritive|proteine | Nat

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×