Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Titta på Spotting: Martin Scorsese bär en Rolex ‘Kermit’ Submariner Ref. 16610LV medan du filmar “Killers Of The Flower Moon”

Om det är en film som har markerats i min kalender sedan den först tillkännagavs, så är det Martin Scorseses Killers of the Flower Moon. Det är en bearbetning av boken med samma namn av David Grann som spårar de fruktansvärda morden på Osage-stammen i Oklahoma på 1920-talet. Det är ett mysterium som avslöjar en konspiration och samtidigt täcker FBI:s födelse. Och allt är sant – varje oroande tur. Jag läste boken på ungefär tre dagar förra året och kan varmt rekommendera den till alla. Om inte annat kan du kanske lära dig något om en tragedi som du förmodligen inte lärde dig om i dina historieböcker i skolan.
När Scorsese tog på sig detta projekt som en film tillkännagavs det också att Leonardo DiCaprio skulle spela en av huvudrollerna som Ernest Burkhart, en nyckelspelare i den stora, mordiska konspirationen (jag ska försöka att inte skämma bort här – men historia är också historia). När huvudfotograferingen väl var klar på filmen – i oktober 2021 – var det i princip ett långt väntande spel.

Martin Scorsese skrattar på uppsättningen av Killers of the Flower Moon med Robert DeNiro. Bild med tillstånd av Apple Films.

Men vi visste att detta var ett kraftpaket i en film med namn som Robert DeNiro och Jesse Plemons, tillsammans med ett partitur av den bortgångne Robbie Robertson. Och efter en episk väntan har Killer of the Flower Moon äntligen kommit på bio överallt. Jag planerar att se den i helgen, men jag har också grävt djupt i bakom kulisserna anekdoter kring filmen, vilket är hur jag kom över den klockrelaterade delen av dagens diskussion.
Scorsese är i själva verket en Rolex varumärkesambassadör – han kan ofta ses i officiella Rolex-kampanjmaterial och på intervjuspåret bär någon version av Day-Date på ett presidentarmband. Jag har faktiskt kommit att associera regissören med den här klockan. Men när fler och fler bilder bakom kulisserna från uppsättningen Killers of the Flower Moon började dyka upp, började jag lägga märke till det ikoniska Rolex Oyster-armbandet som prydde hans handled.

Leonardo DiCaprio kör linjer med Martin Scorsese på uppsättningen av Killers of the Flower Moon. Lägg märke till den gröna ramen som tittar ut från ramens botten. Bild med tillstånd av Apple Films.

Närmare inspektion, och lite forskning, visade att Scorsese har varit en långvarig bärare och ägare av Rolex Submariner ref. 16610, men inte vilken ref. 16610. Hans val har varit vad som verkar vara 16610LV aka “Kermit” Submariner med sin gröna aluminiumram som firar 50 år av Submariner. Den släpptes 2003 och stannade i Rolex-kollektionen fram till 2010 när märket började gå över från aluminiumramsmodeller till keramik. Det är en anmärkningsvärd klocka eftersom den hade förstorade “maxi” lume plots till skillnad från liknande Submariners på sin tid.

Rolex Submariner ref. 16610LV “Kermit.”

Efter att ha dykt in i arkiven på internet för att hitta Scorsese i den här klockan, återvände jag till ett par bilder från Killers – inklusive en av de viktigaste pressbilderna från filmen – som visar honom bära den. Uppenbarligen är detta en klocka som har en viss betydelse för honom, och som han ofta återkommer till.
Det verkar faktiskt som att detta kan ha varit den enda klockan Scorsese tog med sig till Oklahoma under hela inspelningen. Och även om det inte nödvändigtvis är omvälvande nyheter att se en regissör bära en Sub (James Cameron skapade i princip ett prejudikat här), så känns det speciellt med Scorsese. Han är “President”-killen, och det här är en verktygsklocka. Men det är också fantastiskt att se honom bära en verktygsklocka medan han sysslar med sitt hantverk. Det roliga är att det inte är som om han byter garderob för tillfället. Du ser honom fortfarande med en skjorta instoppad i ett par byxor. Det är bara klockan som blir mer avslappnad.

Lilly Gladstone och Martin Scorsese (med sin skuggade Rolex Submariner ref. 16610LV) på uppsättningen av  Killers of the Flower Moon. Bild med tillstånd av Apple Films

Lustigt nog kunde jag se klockan på Scorseses handled i ett inlägg Killers of the Flower Moon-sammanhang, när han bar den på inspelningen av en reklamfilmning för Bleu de Chanel med Dune-stjärnan Timothée Chalamet. Där ovanstående bild kan vara svårt att urskilja den gröna färgen på ramen, bekräftar den här nästan klockan (även om maxi-ratten redan är något av en död giveaway).

Timothée Chalamet pratar med den Rolex ‘Kermit’ Submariner-bärande Martin Scorsese. Bild med tillstånd av Getty

När du kollade in den röda mattan och olika intervjuer i upptakten till Killers, var Submariner ingenstans att hitta. Det här är Scorseses filmklocka, den han bär när han kallar “action” och “cut”, den på handleden när han arbetar med skådespelarna, den som innehåller minnena av att göra filmer vi älskar så mycket. Vi ses i helgen på bio.

The post Titta på Spotting: Martin Scorsese bär en Rolex ‘Kermit’ Submariner Ref. 16610LV medan du filmar “Killers Of The Flower Moon” appeared first on Teknik- och underhållningsnyheter, recensioner, erbjudanden och hur.This post first appeared on Diese Eine Tägliche Gewohnheit Aufzugeben, Kann Ihr Sexualleben Verbessern, please read the originial post: here

Share the post

Titta på Spotting: Martin Scorsese bär en Rolex ‘Kermit’ Submariner Ref. 16610LV medan du filmar “Killers Of The Flower Moon”

×

Subscribe to Diese Eine Tägliche Gewohnheit Aufzugeben, Kann Ihr Sexualleben Verbessern

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×