Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Tom Brady hade det perfekta svaret på ett foto av sig själv när han gick på Blackpink-konsert med dotter

Tom Brady hade Det Perfekta Svaret på ett foto av sig själv när han gick på Blackpink-konsert med dotter

Tom Brady sågs på Svartrosa‘s utsålda konsert i New Jersey på fredagen (11 augusti) tillsammans med sin dotter och en grupp av hennes vänner.

På lördagsmorgonen svarade den pensionerade NFL-stjärnan komiskt på ett inlägg på X, tidigare känd som Twitter, av ett fanfångat foto av sig själv som obekvämt stod på golvet i East Rutherfords MetLife Stadium. På bilden stirrar en storögd Brady rakt fram medan den är omgiven av Blinks.

Relaterad

Rosé firar 7 år av BLACKPINK: “My Heart Is So Full”

2023-12-08

“Det här är den mest “pappa tar med sin dotter och hennes vänner till en konsert”-bild som någonsin tagits.” skrev den tidigare quarterbacken, som deltog i showen med sin 10-åriga dotter, Vivian.

Brady, som gick i pension från NFL i början av 2023, har ägnat mycket av sin tid åt att skapa kärleksfulla minnen med sina barn. I juli gav sig han och hans dotter ut på en afrikansk safari, vilket den 46-årige Super Bowl-mästaren dokumenterade på Instagram. Brady har också två söner: Benjamin, 13, med ex-frun Gisele Bündchen, och Jack, 15, med tidigare flickvännen Bridget Moynahan.

Blackpink närmar sig slutet av deras Born Pink World Tour, som lanserades i oktober för att stödja gruppens andra album 2022, Born Pink. Albumet debuterade som nr 1 på Billboard 200, vilket markerar flickornas första projekt att toppa listorna, och skapade två singlar på topplistan på Global 200-listan: “Pink Venom” och “Shut Down”.

Kolla in Bradys svar på hans foto på Blackpinks NJ-konsert här.

Den pensionerade NFL-stjärnan deltog i K-pop-gruppens konsert den 11 augusti på MetLife Stadium i New Jersey. Mitchell Petershttps://www.billboard.com/music/music-news/tom-brady-attends-blackpink-concert-daughter-photo -1235391053/

The post Tom Brady hade det perfekta svaret på ett foto av sig själv när han gick på Blackpink-konsert med dotter appeared first on Teknik- och underhållningsnyheter, recensioner, erbjudanden och hur.This post first appeared on Diese Eine Tägliche Gewohnheit Aufzugeben, Kann Ihr Sexualleben Verbessern, please read the originial post: here

Share the post

Tom Brady hade det perfekta svaret på ett foto av sig själv när han gick på Blackpink-konsert med dotter

×

Subscribe to Diese Eine Tägliche Gewohnheit Aufzugeben, Kann Ihr Sexualleben Verbessern

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×