Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Snabbtest på Bluboo S1

Nu har jag haft min Bluboo S1 hemma i ungefär en vecka och tänkte i detta snabbtest dela med mig av de intryck jag fått av telefonen. Detta test kommer bli som mina vanliga tester fast inte lika ingående. 
Telefonen känns mycket välbyggd med glas på fram- och baksidan tillsammans med en ram som är gjord i aluminium. Det positiva med det här materialet är det är riktigt snyggt när det är rent. Desto mer för jäkligt ser det ut efter att man lekt runt med Telefonen ett tag eftersom synliga fingeravtryck bildas otroligt lätt.

Bluboo marknadsför S1 som en "bezelesless-smartphone", något som inte är sant enligt mig. Visst, den har extremt mycket skärmyta för sin skärmstorlek, men kommer inte i närheten av Xiaomi Mi Mix i coolhet. Men fortfarande, för under 1500 kronor har Bluboo S1 en mycket häftig design. Det är däremot synd att Bluboo valt bort hörlursuttaget, trots att telefonen är bredare än min Moto Z2 Play.Skärmen i telefonen är 5,5" stor med upplösningen 1080 x 1920 pixlar (Full HD), vilket ger Bluboo S1 en pixeltäthet på 441 pixlar per tum. Panelen är av IPS-typ och som väntat levererar telefonen mycket verklighetstrogna. Betraktningsvinklarna är bra liksom ljusstyrkan i mobilen som går att kräma upp rätt rejält. 

Bluboo S1 har under huven blivit utrustad med processorn Helio X25 tillsammans med antingen 4 GB RAM och 64 GB minne eller med 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne (modellen jag har). Mobilen klarar av vanlig användning bra, men vid spelande av Infinity Flight börjar mobilen både lagga i spelet och bli het (eftersom den har en glasbaksida). I benchmarkprogrammet AnTuTu för telefonen poängen 60 000, vilket inte kommer i närheten av de 180 000 jag får på OnePlus 5 (vilket är helt förståeligt då Bluboo S1 tillhör en annan prisklass).
Om vi går vidare till kamerorna så har Bluboo S1 fått en primär 16 MP-sensor på baksidan tillsammans med en sekundär 3 MP-sensor som kan få till Bokeh-effekt. Båda kameror har fått bländartalet f/2.0. Som jag nämnt tidigare kostar Bluboo S1 ungefär 1500 svenska kronor. Något som kostar i en smartphone är kameraoptiken, och jag måste säga att Bluboo S1 har två urusla kameror. De är inte snabba att fokusera på objekt och dessutom är bilderna jag tar med telefonen i mycket dålig kvalitet.

Inte så värst vidare bra kvalitet... 
I övrigt har Bluboo S1 utrustats med en USB Type C-kontakt, en kontakt som började glappa från dag ett. Antagligen skickades det dock ett måndagsexemplar av telefonen till mig. Bluboo S1 saknar saker så som vattentålighet och trådlös laddning men har istället en mycket snabb fingeravtrycksläsare.

För att sammanfatta Bluboo S1 är det en bra instegsmobil för dig som inte behöver det värsta skriket i i Androidvärlden. Bluboo S1 har en helt okej skärm och processor men kamerorna är nästintill katastrofala. Om det  är något som sticker ut är det möjligtvis design.

Bluboo S1 kan köpas här.


This post first appeared on Mobilanyheter - Allt Det Senaste Inom Tech, please read the originial post: here

Share the post

Snabbtest på Bluboo S1

×

Subscribe to Mobilanyheter - Allt Det Senaste Inom Tech

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×