Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cum sa alegi ferestrele potrivite pentru casa ta

Un vechi proverb eschimos spune asa: Să nu-ţi faci ferestre mici la casă; lasă lumina soarelui să intre din belşug.

In ultimii ani s-a tot dezbatut importanta unei case luminoase, cu ferestre mari si cat mai multe, prin care lumina soarelui sa intre nestingherita intreaga zi si astfel sa evitam atat depresia care apare in urma lipsei de vitamina D si a luminii naturale cat si consumul din ce in ce mai mare si mai costisitor de curent electric.

Am inteles ca e foarte important ca Atunci Cand iti cumperi sau iti construiesti o casa noua sa fi extrem de atent/a la calitatea ferestrelor, pentru ca ele sunt “ochii casei”.

Insa cum le alegem si la ce trebuie sa fim atenti atunci cand ne dorim cele mai bune ferestre pentru casa noastra?

  • In primul rand trebuie sa alegi o marca cunoscuta, in care ai incredere, cu vechime si recenzii bune pentru a fi sigur ca vei beneficia de cele mai bune produse de pe piata, la un pret corect. O marca atenta la nevoile si dorintele clientului, care nu face rabat de la calitate, ofera garantie si acorda mare importanta detaliilor care conteaza atunci cand iti doresti o fereastra buna care sa te tina o viata.
  • Trebuie sa vezi mai multe oferte si sa faci comparatii pentru a fi sigur ca ai gasit cel mai bun raport calitate-pret, dar in acelasi timp sa fi constient ca la un pret mic si calitatea va fi pe masura, iar atunci cand vorbim de o investitie pe termen lung merita sa platesti pretul corect.
  • In functie de stilul casei si de preferintele tale poti alege culoarea tamplariei(de preferinta PVC si geam termopan cu mai multe camere) pentru ca ele sunt ferestrele viitorului.
  • Indiferent daca vorbim despre ferestre pentru casa, apartament, mansarda, trebuie sa sti ca exista multe tipuri de ferestre, de la cele clasice, la cele moderne precum: fereastra suflanta, fereastra basculanta, fereastra culisanta, s.a.m.d si fiecare dintre ele are avantaje si dezavantaje asa ca e bine sa te documentezi inainte si sa alegi fereastra potrivita in functie de stilul casei tale, de calitatea materialelor alese si a lucrarii in sine, de buget si nu in ultimul rand de rezistenta in timp(izolare fonica, etansare si deteriorare). Daca alegi ferestre ieftine vei investii mult mai multi bani dea lungul timpului pentru a le intretine, a le repara sau a le inlocui.
  • Daca sunt primele ferestre pe care le cumperi, cel mai bine este sa apelezi la consultanta in cadrul firmei de unde faci achizitia, pentru ca ei cu siguranta iti vor oferi cele mai bune sfaturi adaptate nevoilor tale. Fara ei iti va fi destul de greu sa intelegi importanta valorilor mai mici sau mai mari ale R versus U. J Daca nu sti despre ce vorbesc e un semn ca ai nevoie de consultanta. Nu-ti face griji, e gratuita!
  • Si nu in ultimul rand, nu luati voi masurile si nu montati ferestrele! Lasati firma de unde le-ati cumparat sa faca asta, pentru a fi siguri de calitatea montajului si a nu avea surprize neplacute in viitor.

Voi tineti cont de aceste lucruri atunci cand achizitionati ferestre pentru casa?

Sursa foto: Ioann-Mark Kuznietsov on Unsplash



This post first appeared on Jurnalul Iubirii, please read the originial post: here

Share the post

Cum sa alegi ferestrele potrivite pentru casa ta

×

Subscribe to Jurnalul Iubirii

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×