Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Aparate auditive performante si la preturi decente, doar la Comenzi.ro!

Daca batranul dumneavoastra bunic (sau oricine altcineva din familie) nu aude bine, rezolvvarea acestei probleme poate fi gasita aici . Daca ati dat click pe acest link, ati accesat site-ul celor de la Comenzi.ro, un magazin virtual unde puteti gasi aparate auditive de calitate. Desi modelele prezentate acolo sunt cat se poate de performante, preturile sunt accesibile, chiar si pentru cei cu mai putina „dare de mana”: cel mai ieftin (KANFO KF 909) costa 68 de lei, iar cel mai scump (KANFO KF 918) costa 258 de lei.

Toate aceste Aparate Auditive sunt eficiente si discrete – adica nu „bat la ochi”. Sunt usor de utilizat si – aspect deloc de neglijat – de intretinut. Unele modele functioneaza pe baterii, altele pe acumulatori, fiind reincarcabile. Unele se atarna de ureche, altele se pot pune in buzunar. Sunt produse potrivite pentru oricine, de la persoane in varsta pana la tineri. Pentru ca, din pacate, nu numai batranii pot fi hipoacuzici – sunt si destui tineri care, din cauza acestei deficienta, nu pot duce o viata normala. Si asta nu se intampla de ieri – alaltaieri, ci de secole!

Primele aparate Auditive au aparut de-abia in secolul al XVII-lea si erau extrem de primitive, fiind facute din coarne de animale (bovidee) scobite, pe care hipoacuzicii si le puneau in ureche – insa trebuiau sa fie tinute tot timpul cu mana, ceea ce era grozav de incomod! (Chiar si Beethoven, care spre sfarsitul vietii, si-a pierdut auzul, avea unul!) Apoi  – prin secolul al XIX-lea – au aparut primele „trompete pentru urechi” din alama, ba  chiar si sisteme de prinderea de cap a acestora.

In anul 1898, inginerul american Miller Reese Hutchinson (1876 – 1944) a folosit principiul telefonului (aparat inventat in anul 1876 de catre americanul de origine scotiana Alexander Graham Bell) pentru a construi un aparat auditiv, care insa era mare si greu. De-abia in 1920, inginerul naval Earl Hanson a construit primul aparat auditiv cu lampi de radio, care chiar era oarecum portabil, avand o greutate de trei kilograme. Dupa cel de al doilea Razboi Mondial, ca urmare a aparitiei tranzistorilor, aparatele auditive au devenit suficient de mici pentru a putea fi purtate in buzunarul de la piept. Datorita aparitiei circuitelor integrate si a microprocesoarelor, aparatele auditive au devenit atat de mici, incat pot fi atarnate in spatele urechii, fara sa se vada prea mult, iar consumul acestora a scazut drastic.



This post first appeared on Jurnalul Iubirii, please read the originial post: here

Share the post

Aparate auditive performante si la preturi decente, doar la Comenzi.ro!

×

Subscribe to Jurnalul Iubirii

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×