Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Metode de relaxare pentru mamici

Metode de relaxare pentru mamici

Munca de mama nu este deloc usoara, fapt care se rasfrange din greu asupra sanatatii si starii ei de spirit. Noptile nedormite, ridicarea constanta a bebelusului, plus sarcinile curente in gospodarie se acumuleaza si organismul cedeaza. Cateva momente de Relaxare sunt un rasfat pe care orice mamica ar trebui sa si-l acorde, atat pentru ea, cat si pentru bebelus si restul familiei.

Una dintre cele mai populare terapii de relaxare din acest moment in randul mamicilor este tehnica Bowen. Dincolo de trenduri si tendinte aceasta metoda este apreciata in intreaga lume pentru ca are Efecte Profunde de echilibrare a corpului si a spiritului, in acelasi timp. Teoria care sta la baza acestui concept sustine ca, in momentul in care se ajunge la o relaxare completa a corpului, este activat potentialul organismului de a se “restarta” prin autovindecare.

De ce li se recomanda mamicilor terapia Bowen

Desi are efecte profunde asupra corpului si a mintii, terapia Bowen li se recomanda, in egala masura, copiilor sau femeilor insarcinate.

Citeste mai mult Metode de relaxare pentru mamici pe Luvie.This post first appeared on Luvie Your Lifestyle Agenda, please read the originial post: here

Share the post

Metode de relaxare pentru mamici

×

Subscribe to Luvie Your Lifestyle Agenda

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×