Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Skønhed på køl?

Man støder på mange skøre, sjove men også brugbare beauty-gimmicks, og den her må gå under kategorien ‘fin men også brugbar’.

Skal man opbevare sine skønhedsprodukter på køl?

Det er efterhånden kun fantasien der sætter grænser for, hvilke skønhedgimmicks man kan købe og denne er ingen undtagelse.

Det lille fine mini køleskab er til dig Der Gerne Vil skåne dine produkter for sommervarmen eller til dig, der gerne vil opnå den kølende effekt på din øjenmaske eller ansigtsrolle, som reducerer puffy eyes og andre hævelser i ansigtet. Foruden den kølende effekt så forlænger et køleskab også virkningen på dine produkter. Mange produkter har nemlig ikke godt af at være eksponeret for sollys og den varme, der følger med og her kan køleskabets mørke og temperatur øge virkningen og forlænge holdbarheden.

Køleskabet fås i fire forskellige farver og har det fineste gloss finish.

Det fine lille makeup-/skønhedskøleskab kan købes i USA og bestilles ved at klikker her på linket. Køleskabet koster 75 dollars svarende til ca. 502 danske kroner.
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Indlægget Skønhed på køl? blev først udgivet på GO Beauty.This post first appeared on Go Beauty + 60.000 Readers. No. 1 Magazine In Denmark, please read the originial post: here

Share the post

Skønhed på køl?

×

Subscribe to Go Beauty + 60.000 Readers. No. 1 Magazine In Denmark

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×