Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Anonimni haker “ukrao” nove sezone popularnih serija

Anonimni haker pod nadimkom “thedarkoverlord” tvrdi da je upao u Netfliksov sistem, ukrao i objavio petu sezonu popularne serije “Orange is the New Black” nakon što mu kompanija nije uplatila sumu novca koju je tražio.

Haker je na Tviteru najavio da će objaviti osam epizoda pete sezone ove serije koja je trebalo da počne s emitovanjem 9. juna. Tokom vikenda je objavio linkove na kojima mogu da se pronađu i preuzmu fajlovi sa epizodama.

Muškarac je zaprijetio da će objaviti i druge sadržaje koje je skinuo sa Netfliksa, kao i sa ABC-a, Nacionalne geografije, Foksa i IFC-a.

“Izgubićete mnogo više novca nego što je bila moja ponuda”, napisao je Netfliksu i uputio poruku ostalim kompanijama: “Još imate vremena da se spasete. Moja ponuda je još na stolu”.

Netfliks je saopštio da je svjestan situacije i da s drugim TV kompanijama i pravnicima radi na rješenju ovog problema.

Pojedini fanovi serije “Orange is the New Black” su se pohvalili na društvenim mrežama, rekavši da su skinuli novu sezonu i da su je pogledali.

Ukoliko su ove tvrdnje tačne, Netfliks i druge kompanije će pretrpeti veliki finansijski gubitak, kao i smanjenje pretplatnika.

The post Anonimni haker “ukrao” nove Sezone Popularnih Serija appeared first on MukMag.This post first appeared on MukMag.Com | Magazin Urbane Kulture, please read the originial post: here

Share the post

Anonimni haker “ukrao” nove sezone popularnih serija

×

Subscribe to Mukmag.com | Magazin Urbane Kulture

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×