Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

De Onverwachte Pracht van Pisa

Misschien denkt u Niet meteen aan autoverhuur als we het hebben over de geliefde regio Toscane in Midden-Italie, maar eigen vervoer brengt de genoegens van deze streek zoveel dichterbij. Hier ligt de beroemde stad Pisa, economisch middelpunt van een streek waar ooit de De Medici's hun stempel op de geschiedenis van Italië hebben gedrukt. De stad is nu vooral bekend vanwege haar scheve toren met dezelfde naam, maar was ooit de machtigste stad van het westelijk Middellandse Zeegebied.

Image courtesy:https://flic.kr/p/9Nvv4t
Een eerste bezoek moet natuurlijk gebracht worden aan de scheve toren of Campanile. Andere prachtige gebouwen op de Campo dei Miracoli zijn het Baptisterium, de Duomo en het Camposanto. Autoverhuur is in Italie in bijna elke stad aanwezig en het is dan ook geen probleem om ook in Pisa over een eigen auto te beschikken. Plan een reis door de Toscane en ontdek de plaatsen en steden van deze regio zoals Florence, geboortestad van de Renaissance, Siena met haar paleizen en smalle straatjes, of plekken waar u anders niet makkelijk kunt komen zoals de schilderachtige dorpjes Lucca, Cortona en Arezzo. Prachtige middeleeuwse stadjes zijn San Gimignano met de beroemde torens en Pienza, allemaal gelegen in het centrale deel van het platteland van Toscane.

Een auto huren is in Pisa zo geregeld, online en niet te duur! Zeker voor een gezin kan openbaar vervoer niet de prettigste manier zijn om van plaats naar plaats te zwerven door dit mooie landschap, maar met een eigen auto verloopt alles veel gemakkelijker én hoeft u zich niet druk te maken over trein- of bustijden. Kies voor autoverhuur zodat uw vakantie zonder problemen verloopt. Alle steden zijn vanuit Florence met elkaar verbonden via een weg- en spoornetwerk, dus u kunt met Pisa als uitvalsbasis gemakkelijk heel Toscane bereiken.


This post first appeared on Autoverhuur In Nederland, please read the originial post: here

Share the post

De Onverwachte Pracht van Pisa

×

Subscribe to Autoverhuur In Nederland

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×