Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Rome en de pracht van Lazio

Rome is een geweldige stad voor kunst en architectuurliefhebbers. Alles ademt de sfeer van eeuwenoude glorie in deze op en top moderne metropool. Uniek en een belevenis voor iedereen. Met Het vliegtuig is het vanuit Nederland de snelste manier, samen met het mogelijkheid van auto huur, om de weg te vinden naar de mediterrane schatten van Italië en de Fiumicino Luchthaven is hierop geen uitzondering.
Image courtesy:https://flic.kr/p/edY8X6
Een ideaal startpunt voor de kunstliefhebber is de Villa Borghese in Campo Marzio waar meerdere musea op korte afstand van elkaar te bezichtigen zijn. Hier vind je het Museo Nazionale di Villa Giulia, met Etruskische kunstwerken, de Galleria Nazionale d'Arte Moderna met beeldende kunst van grote namen als Cézanne, Modigliani, Degas, Monet en Van Gogh. Maar je kunt Rome niet bezoeken zonder kennis te hebben gemaakt met het museum in het Vaticaan. Hier wil je naartoe, want anders is het niet mogelijk om de sixtijnse kapel te bezoeken, en de collectie is gigantisch. Van archeologische wonderen uit de oudheid tot de visionaire Werken Van Rafael, werken van Da Vinci, Giotto en natuurlijk Caravaggio.

De omgeving Van Rome is daar waar het pas echt begint. Lazio, met haar ongerepte natuur, bergen en kustlijn biedt onweerstaanbare verlokkingen voor de natuurminnende toerist en de fervente wandelaar. Deze streek, tussen de Apennijnen en de Tyrrheense zee, wordt ook wel het Italiaanse Lake District genoemt, naar de verscheidenheid en afwisseling van het landschap. Met talrijke prachtige meren, diepe ravijnen, vergezichten, maar natuurlijk ook de olijfbomen en wijngaarden, is en blijft dit een boeiende regio.

Huur online een auto en maak gebruik van het gemak wat autoverhuur in Rome biedt. Haal uw auto op bij de luchthaven van Rome en begeef u op weg op een reis door heden en verleden. Geniet van de geuren en smaken, de kunst en cultuur van dit wonderbaarlijke landschap en het oude en nieuwe Rome.


This post first appeared on Autoverhuur In Nederland, please read the originial post: here

Share the post

Rome en de pracht van Lazio

×

Subscribe to Autoverhuur In Nederland

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×