Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Olguța Vasilescu: ne ținem de cuvânt și majorăm salariile, dacă nu în 2018, poate nici în 2019!

Acuzati de sindicate si de opozitie ca nu isi respecta programul de guvernare, membrii guvernului PSD vin cu noi precizari menite sa spulbere orice urma de indoiala.

Prima care a iesit la atac a fost Ministra Muncii, Lia Olguta Vasilescu:

„Pentru noi, programul de guvernare al PSD e litera de lege! Si nu cred ca exista vreun membru al partidului nostru certat cu legea…

Ceea ce vreau sa spun si tin sa subliniez, e faptul ca noi ne tinem de cuvant si majoram salariile, daca nu anul acesta, atunci in mod sigur in 2018 si daca nici in 2018, probabil ca nici in 2019 si asa mai departe. Important e ca ne tinem de cuvant!

De fapt noi am crescut deja salariile cu 50%, dar in acelasi timp incasarile la buget au scazut foarte mult din cauza speculatiilor la bursa ale lui Soros si am fost nevoiti sa le taiam din nou, tot cu 50%, astfel ca ele par ca au ramas pe loc, desi in realitate au existat aceste fluctuatii.

In orice caz, avem scuze si explicatii pentru orice modificare a schimbarii programului de guvernare, astfel incat romanii nu au de ce sa isi faca griji.”

A explicat pe scurt ministra muncii, tinand sa demonteze astfel acuzatiile de neprofesionalism si harababura care i se aduc.

In conferinta de presa, Olguta Vasilescu a fost sustinuta de ministrul agriculturii Petre Daea, care si-a exprimat admiratia fata de ministra muncii despre care a spus ca, citam, „Este o statuie vie!”.

Post-ul Olguța Vasilescu: ne ținem de cuvânt și majorăm salariile, dacă nu în 2018, Poate Nici în 2019! apare prima dată în Ponturi Fierbinți.This post first appeared on Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

Olguța Vasilescu: ne ținem de cuvânt și majorăm salariile, dacă nu în 2018, poate nici în 2019!

×

Subscribe to Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×