Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Descoperire șocantă! În munții României există o societate secretă: Neiluminații!

Desi eradicati in restul Europei si considerati disparuti din Romania in secolul trecut, iata ca membrii societatii Neiluminatii, continua sa traiasca si in prezent prin satele din tara noastra, fara sa dea de banuit autoritatilor sau neiluminatiiopiniei publice.

Intrunirile lor se tin seara la lumina lumanarii sau a lampii cu gaz, departe de lumea civilizata si de mijloacele tehnologiei moderne, pastrand astfel o indelungata traditie a inaintasilor lor.

In viata de zi cu zi sunt foarte greu de recunoscut, amestecandu-se bine printre ceilalti romani, fara sa dea de banuit. Dar daca ajungi sa le treci pragul, iti dai repede seama ca ai patrus intr-o casa a acestei comunitati.

Nu vezi computer, televizor, aparate electrocasnice si nici macar un banal bec. Acesti oameni nu beneficiaza de avantajele electricitatii, chiar daca, la fel ca noi toti, traiesc in Uniunea Europeana a anului 2017!

Fiind vorba de o Societate Secreta, nu exista cifre oficiale, insa anumiti specialisti estimeaza numarul lor la cateva sute, uneori sate intregi.

S-ar parea ca exista o conspiratie menita sa le ascunda nu doar numarul ci insasi existenta pe aceste meleaguri!

Originile acestei societati se pierd in negura vremurilor si in bezna de fiecare noapte. Candva era atat de numerosi incat stapaneau toata Europa.

Se crede ca o multime de personalitati, de la Burebista pana la Stefan cel Mare, Mihai Viteazu sau Barbu Lautaru, ar fi facut parte din Neiluminații!

Din fericire, in ziua de azi, aceasta comunitate are tot mai putini adepti iar cu putin noroc, in urmatoarea suta de ani, vor disparea complet si din Romania.

Post-ul Descoperire șocantă! În munții României există o Societate secretă: Neiluminații! apare prima dată în Ponturi Fierbinți.This post first appeared on Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

Descoperire șocantă! În munții României există o societate secretă: Neiluminații!

×

Subscribe to Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×