Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Dit is 'm dan; de blauwe iPhone 7 dummy

Tags: iphone camera
Dit Is 'm Dan; De Blauwe IPhone 7 Dummy

Er zijn al heel wat Iphone 7 kiekjes, video's en dummy's de revue gepasseerd maar als we deze gast mogen geloven dan is hij dus in het bezit van de eerste echte, officieel geproduceerde, iPhone 7 Plus dummy. En dan ook nog een blauwe met een paarse gloed ;)

Ach, wie weet heeft hij wel gelijk. Daar komen we over een aantal weken wel achter wanneer Apple de nieuwe iPhone officieel aan de wereld presenteert. Een blauw-paarse versie zou zeker een bijzondere toevoeging zijn in het kleurenpalet van de iPhone.

Opvallend is dat deze vermeende (want dat blijft het toch nog) iPhone 7 Plus dummy weer voorzien is van een dual Camera. Die is weliswaar al vaker opgedoken, maar er zijn ook dummies en geruchten waarin gesproken wordt over een enkele camera. En dan is er natuurlijk nog het verhaal dat Apple mogelijk met drie nieuwe iPhone modellen op de proppen gaat komen. De 'gewone' 7, de 7 Plus (enkele camera) en 7 Pro met dual camera.

Verder zijn ook alle andere kenmerken uit eerdere geruchten en mockups te zien. De dikkere camera bobbel, de andere positie van de antennestrepen en de drie pogo pin connectors. Kijk en oordeel zelf maar of je gelooft dat deze iPhone 7 Plus dummy inderdaad 'the real deal' is.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Dit is 'm dan; de blauwe iPhone 7 dummy

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×