Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

8 augustus is de pre-launch test van World of Warcraft: Classic

8 Augustus Is De Pre-launch Test Van World Of Warcraft: Classic

De wereldwijde pre-launch test, zoals het nu heet, zal starten op donderdag 8 augustus, om 11:00 a.m. PDT, dat is 20.00 uur hier in Nederland. De test zal een dag later weer aflopen en is beschikbaar voor iedereen met een actief World of Warcraft-abonnement of speeltijd, in alle regio's.

Stress test

Om echt goed te kunnen testen volgt er het verzoek vanuit Blizzard aan alle spelers om in ieder geval in te loggen op 8 augustus tussen 20.00 en 22.00 uur 's avonds. Dit is vooral belangrijk omdat ze dan actief zullen controleren op issues die belangrijk zijn voor de lancering. Geschiedenis van eerdere lanceringen leert ons dat de servers, de vaak enorme piekbelangstelling, niet altijd trekken.

Hoe kan je testen?

WoW Classic is nu al voor iedereen beschikbaar om te downloaden vanuit de Battle.net Desktop App. Na downloaden en installeren open je de Blizzard Desktop App en selecteer je World of Warcraft in het menu aan de linkerkant. Vervolgens zie je een dropdown menu, daar selecteer je World of Warcraft Classic. Vervolgens klik je op de knop om te installeren, even wachten tot de installatie compleet is en je kan aan de slag.

Goed om te weten is dat Blizzard het voor elkaar heeft gebokst om de minimale systeemvereisten zo laag mogelijk te houden. Een stuk lager zelfs dan er op dit moment vereist is om Battle for Azeroth te kunnen spelen.

13 augustus

Na deze test is het aftellen naar 27 augustus. Wat voor die tijd wel nog een belangrijke datum is? 13 augustus. De dag waarop je in kan loggen en alvast je gewenste karakter aan kan maken plus, niet onbelangrijk, een naam kan kiezen. Let op, je kan per account maximaal 3 karakters aanmaken, so choose wisely...This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

8 augustus is de pre-launch test van World of Warcraft: Classic

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×