Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Gone, een nieuwe crimeserie, eerder te zien bij Net5 dan in de VS

Gone, Een Nieuwe Crimeserie, Eerder Te Zien Bij Net5 Dan In De VS

Eerder deze maand werd bekend dat Disney een groot deel van Fox koopt voor een slordige 52 miljard dollar. Het betekent vooral dat een hoop van het intellectueel eigendom van Fox overgaat naar Disney, en dat is nogal wat.

Volgens Niels Baas van NLZiet, een van de Nederlandse streamingdiensten, wordt het op deze manier steeds moeilijker voor Nederlandse bedrijven om op te boksen tegen de grote buitenlandse concurrenten. "Grote partijen zijn meer en meer hun krachten aan het bundelen om een dominante positie op de markt te krijgen." Zo heeft hij laten weten tegenover de NOS. En dus moeten Nederlandse partijen beter samen gaan werken. Of misschien zelfs wel een blok vormen.

Of creatief en innovatief zijn, zoals Net5. Die zender maakt vandaag bekend als eerste zender binnen Europa en de VS de gloednieuwe serie Gone uit zal gaan zenden. Op maandag 8 januari gaat de crimeserie in première bij Net5.

Gone

Gone draait om Kick (Leven Rambin), een vrouw die als kind slachtoffer was van kidnapping. Ze is gered door FBI-agent Frank Novak. In de jaren die volgen traint Kick in vechtsporten en met vuurwapens. Als Novak haar overtuigt om zich aan te sluiten in zijn speciale team die verdwenen mensen opspoort, heeft zij haar roeping gevonden.

Maar naast deze nieuwe titel, komen ook de vertrouwde hitseries Grey’s Anatomy en NCIS weer aan bod. Seizoen 15 van NCIS is vanaf woensdag 10 januari te zien en Grey’s Anatomy gaat vanaf maandag 19 februari verder met het nieuwe, 14e seizoen.

NCIS

Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. Gibbs en McGee zijn twee maanden geleden voor het laatst gezien, terwijl ze vochten tegen een groep rebellen in Paraguay. Het team doet alles om hen terug te vinden.

Grey’s Anatomy

Seizoen 13 van Grey’s Anatomy eindigde met een explosie in het ziekenhuis. Hierbij zijn veel slachtoffers gevallen. Bailey geeft het ziekenhuis een make-over na de brand. Owen ontdekt dat zijn zusje Megan nog leeft. Daarnaast maken de artsen kennis met een paar nieuwe gezichten. Op 12 maart is de 300e aflevering van Grey’s Anatomy te zien, die vol zit met terugblikken naar eerdere seizoenen.

Tijdstippen

  • Gone: Net5, vanaf maandag 8 januari dubbele afleveringen om 20.30 uur
  • NCIS: Net5, vanaf woensdag 10 januari dubbele afleveringen om 20.30 uur
  • Grey’s Anatomy: Net5, vanaf maandag 19 februari dubbele afleveringen om 20.30 uur


This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Gone, een nieuwe crimeserie, eerder te zien bij Net5 dan in de VS

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×