Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

iPhone X levertijden zakken naar normaal niveau...in de VS

IPhone X Levertijden Zakken Naar Normaal Niveau...in De VS

Apple heeft de productie van de Iphone X eindelijk onder controle, zo lijkt het. Even dachten we dat je nog maar een week hoeft te wachten voordat je een iPhone X krijgt, naar aanleiding van Amerikaanse berichten daar over, maar de situatie in Nederland blijkt net iets minder rooskleurig: als je vandaag zou bestellen moet je toch nog twee weken wachten voordat je aan de beurt bent.

Dat gaat trouwens wel alleen op als je de telefoon in de Apple Store zou kopen, voor de volle prijs vooraf. Of zich dat voor Apple heel veel meer loont dan de toestellen verkopen aan telecoms is moeilijk te zeggen, maar het zou een verklaring kunnen Zijn voor de verschillen in wachttijd.

Die zijn er namelijk: bij de telecoms lijkt het er op dat de wachttijden nog steeds een stuk langer zijn. Er zijn ook deze week nog dagelijks mensen op social media te vinden die al weken geleden besteld hebben bij een verlenging en nog steeds geen iPhone X hebben. Eer die allemaal geholpen zijn zijn we nog wel een paar weken verder.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

iPhone X levertijden zakken naar normaal niveau...in de VS

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×