Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Is het einde van Xbox hardware in zicht?

Onlangs werd bij een interview van Bloomberg met Phil Spencer, hoofd van Microsoft’s gamedivisie, bekend dat die zich meer willen gaan richten op verkoop, abonnementen en andere game services in plaats van de focus op Hardware. Dat klinkt misschien zorgwekkend, maar op de korte termijn betekent het vooral dat Microsoft weer gaat investeren in exclusieve software voor het Xbox-merk.

Dat zou zelfs kunnen betekenen dat er weer hele studio's gekocht gaan worden, terwijl er in de afgelopen jaren juist een ruk de andere richting uit was en Steeds Meer studio's werden afgestoten. De pendule zwaait nu dus weer de andere kant uit.

De mindere focus op hardware valt natuurlijk samen met de algemene strategie van Microsoft die steeds meer hun hardware activiteiten lijkt af te stoten. Maar wat heeft dit voor effect op de Xbox ontwikkelingen?

Wij voorzien consumenten van games en services die gebruikt worden over diverse platformen, en wij zorgen ervoor dat al die platformen met elkaar in contact staan. Natuurlijk is hardware hierin een belangrijk onderdeel, maar wij willen meer focussen op het connecten van alle diensten en platformen.
- Phil Spencer, Microsoft


This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Is het einde van Xbox hardware in zicht?

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×