Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

EA op gamescom 2017: Star Wars Battlefront 2, FIFA 18 en Sims Online

EA Op Gamescom 2017: Star Wars Battlefront 2, FIFA 18 En Sims Online

EA had veel te vertellen op gamescom, maar het kwam allemaal op hetzelfde neer: onze games (die je al kent) uit onze franchises (die je al kent) worden heel vet (wat je eigenlijk al wist). Het klinkt flauw, maar als je line-up voornamelijk bestaat uit mega-blockbusters als FIFA, Battlefield, Star Wars Battlefront, Need for Speed en de Sims gaat het toch al snel over de details.

De presentatie was niet wereldschokkend (behalve misschien op wereldschokkend hard volume) op de aankondiging van de Sims Cats & Dogs na, met één van de bekendste honden ter wereld, aangezien het (schattige, da's waar) beestje meer dan 6 miljoen volgers had op Instagram.

Veel belangrijker was het om even hands-on te kunnen gaan met de games waar we interesse in hadden, of waar we in elk geval iets over moesten weten.

Star Wars Battlefront 2

Marnix: De vorige Star Wars Battlefront, uit 2015, stelde ietwat teleur, zo gaf ook EA zelf toe in haar persconferentie afgelopen E3. Daar zou Star Wars Battlefront 2 echter verandering in moeten brengen, met meer diepgang in de gameplay en een singleplayer campagne.

Helaas was onze speelsessie op Gamescom beperkt tot slechts een mode: ruimtegevechten. Nu zaten die natuurlijk ook al in de vorige Battlefront, maar dat was de meest simplistische versie mogelijk: twee teams vliegen op elkaar af en beginnen te schieten. Deze keer zijn er doelen toegevoegd die je als team moet voltooien.

Je kunt bij elke respawn opnieuw kiezen welk van drie voertuigen je wilt gebruiken. Ze variëren slechts een klein beetje in snelheid en schieten, en de speciale abilities zijn ook vrij inwisselbaar. Wat wel een wereld van verschil is zijn de hero-voertuigen zoals de Millennium Falcon en de Slave 1. Zij kunnen zeker verschil maken, maar dan moet je wel het geluk hebben er een te bemachtigen.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

EA op gamescom 2017: Star Wars Battlefront 2, FIFA 18 en Sims Online

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×