Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kijk hoe een gehackte wasstraat een auto aanvalt

Kijk Hoe Een Gehackte Wasstraat Een Auto Aanvalt

Fijn, dat Internet of Things. We wisten al dat het een digitaal veiligheidsrisico van hier tot Tokyo is, maar researchers hebben aan Motherboard laten zien dat ze ook een Wasstraat kunnen hacken en de deuren en borstels kunnen gebruiken om schade te doen aan Een Auto of inzittenden.

Ze lieten dat zien in een PDQ Laserwash, een op internet aangesloten wasstraat dat volledig geautomatiseerd is. Ideaal, want je hebt geen mannetje nodig die de wasstraat in de gaten houdt. De deuren om naar binnen en buiten te komen kunnen automatisch ingesteld worden om te openen en sluiten aan het begin en eind van de dag en de inzittenden van de auto's regelen verder alles via een touchscreen menu.

Doe de deur dicht

De onderzoekers namen zo'n wasstraat over, wat een fluitje van een cent bleek. Het Systeem draait op Windows CE en met een beetje gokken naar het (simpele) wachtwoord om in het systeem te komen waren ze klaar om wat schade te berokkenen. Ze lieten kort zien hoe je de automatische deuren kunt gebruiken om een auto te beschadigen.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Kijk hoe een gehackte wasstraat een auto aanvalt

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×