Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Efteling: the making of Symbolica, het Paleis der Fantasie

In de zomer van 2017, in het jaar dat de Efteling 65 jaar bestaat, opent 'Symbolica: Paleis der Fantasie'. Een nieuwe overdekte familie-attractie waar niets is wat het lijkt.

Duurste attractie ooit

Symbolica is met een investering van 35 miljoen euro de Duurste Attractie Ooit voor de Efteling. Het prachtig omschreven 'Paleis der Fantasie' komt middenin het park te staan in de buurt van de Pardoes Promenade.

Als we de berichten moeten geloven komen er verschillende routes waarin je als bezoeker je eigen avontuur kunt gaan bepalen in de fantasiewereld met de vele verborgen kamers van Symbolica.

Om met de bouw mee te kunnen kijken heeft de Efteling inmiddels een aantal video's gepubliceerd. Deze week verscheen de vierde aflevering van 'The Making of Symbolica' en krijg je wat meer te zien over de Fantasievaarders, de voertuigen die zelf hun route in de attractie kunnen kiezen en daarbij voor- en achterwaarts kunnen bewegen, volledig roteren ven elkaar in kunnen halen en versnellen in bepaalde scènes. Verder krijg je een kijkje in de nieuwe Efteling-attractie waar de voertuigen van Symbolica worden getest.

Volgens de Efteling ligt alles nog op schema. Een definitieve datum voor de opening is echter nog niet bekend.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Efteling: the making of Symbolica, het Paleis der Fantasie

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×