Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

De BMW M8 komt er toch echt aan

De BMW M8 is een soort mytische auto: de geruchten zingen al lang rond, maar de Supercar die er niet mocht zijn lijkt Toch Echt naar de markt te komen. De M8 bestond al, gek genoeg, maar buiten het ene model dat gemaakt is door BMW is er nooit navolging gegeven aan het V12 prototype. De recessie maakte het voor BMW niet de moeite om een auto als deze te gaan produceren en dus bleef het een mythe. Tot nu.

Het blijkt namelijk, uit onderzoek van BWM Blog, dat de M8 titel in 2019 de openbaarheid in gaat en wel met drie verschillende modellen: M8 Coupe (F92), M8 Convertible (F91) en M8 Gran Coupe (F93). De Coupe zou in 2019 op de markt moeten komen, het jaar daarna gevolgd door de rest. Dat betekent dat de M6 serie gaat verdwijnen op termijn en vervangen wordt door de M8.

Concepten en geruchten

De nieuwe modellen zouden een 600pk 4.4 liter twin-turbo V8 die vergelijkbaar is met die van de BMW M550i, vermoedelijk met vierwielaandrijving. De eerste prototypes zullen medio 2018 gaan opduiken, tot dan is het afwachten of BMW al iets wil prijsgeven van deze nieuwe ontwikkeling. Tot die tijd moeten we het met deze conceptafbeeldingen doen die hopelijk goed in de buurt zitten van wat we uiteindelijk mogen verwachten.

[Afbeeldingen © facebook.com/giomimageart (zilveren concept) en Idries N. Omar (rode concept)]This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

De BMW M8 komt er toch echt aan

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×