Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

In-flight entertainment verandert fors de komende jaren

In bijna alle nieuwe vliegtuigen die worden opgeleverd voor luchtvaartmaatschappijen komt er een onderdeel te vervallen dat al jaren lang heel typisch is voor reizen in de lucht: Het Scherm waarop je films of ander entertainment kunt zien. Eerst zaten ze vast in de hoofdsteun van de persoon voor je, later werden het in sommige gevallen losse schermen die je per vlucht kon huren, maar in de toekomst gaat er niks meer te kijken zijn. De reden is even logisch als simpel: iedereen heeft zijn eigen scherm bij zich.

Doe maar anders

Gezien het gebrom en gezeur dat je door een cabine hoort gaan als we allemaal heel even onze mobiel of tablet moeten wegstoppen bij het opstijgen en landen is er geen gebrek aan schermen in Het Vliegtuig en dus gaan veel maatschappijen zich nu toeleggen op de dingen die reizigers wel belangrijk vinden: het verzorgen van stroom, internet (wel nog aan de langzame kant en altijd tegen extra betaling) en ook het aanbieden van entertainment, Maar Dan anders.

De nieuwe manier van in-flight entertainment is dat er een server is het vliegtuig zit waarmee je kunt verbinden met je eigen apparaat. Dan kun je de lokale content die ze meegebracht hebben streamen naar je telefoon of tablet en heb je toch gewoon een paar films en random tv-series om te kijken, maar dan op het scherm waar je thuis ook vaak zat op kijkt, in plaats van een slechte monitor met veel reflectie, waarop donkere films alleen als een soort postmoderne grijze brei te bekijken zijn.

Een nieuwe Boeing, zonder schermen.


This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

In-flight entertainment verandert fors de komende jaren

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×