Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

De 6 eisen aan een goede online advertentie

Wat is brand safety?

Merken steken veel moeite in het opbouwen van een goede naam en reputatie. Het is dus van belang dat de met zorg samengestelde Advertentie niet op dubieuze websites getoond wordt. Daarnaast willen diegenen die advertentieruimte aanbieden niet dat er advertenties met malware, virussen of misleidende content in de verkochte ruimte verschijnt. 

Brand safety garandeert voor beide partijen de 'veiligheid' Van Het Merk. Advertenties Worden gekeurd voordat zij ingezet worden in retargeting-campagnes. Websites die ruimte willen verkopen via advertentieveilingen worden bekeken qua inhoud om er zeker van te zijn dat zij geen inhoud bevatten die merken mogelijk kan aantasten. Denk hierbij aan aanstootgevende of illegale content als haatspraak, pornografie en sites die piraterij bevorderen. 

Hoe worden advertenties gekeurd?

De advertentieveilingen inspecteren elke advertentie die binnenkomt. Advertenties Worden gescand op de aanwezigheid van malware, beleidsovertredingen en content die is doorgelinkt naar partijen die niet binnen de richtlijnen vallen. Het systeem kan maandelijks tientallen miljoenen advertenties door de keuring laten gaan. Daarnaast worden er ook advertenties handmatig gekeurd. Dit heeft als voordeel voor de adverteerders dat niet-werkende advertenties worden uitgefilterd. Over het algemeen worden er enkele honderden domeinen en advertenties geblokkeerd. 

Eisen aan advertentie in campagne

  1. Gebruik een geschikt bestandsformaat. Dit is voor afbeeldingen GIF, JPEG of PNG en SWF voor Flash.
  2. De advertentie dient een geschikte afmeting te hebben voor gebruik als online banner. Advies is om meerdereafmetingen te uploaden.
  3. Het bestand moet kleiner zijn dan 45 kb zodat deze kan worden goedgekeurd voor alle wereldwijde veilingen.
  4. De animatie in de advertentie heeft een maximale lengte van 30 seconden.
  5. De inhoud van de advertentie, de landingspagina of de combinatie hiervan mag niet misleidend zijn of aanstootgevend.
  6. De advertentie moet een vermelding van het merk bevatten. Deze moet overeenkomstig zijn met de landingspagina.

Advertentie wordt opnieuw gekeurd

Het kan zijn dat na de initiële goedkeuring een advertentie opnieuw gekeurd moet worden. Dit kan gebeuren nadat een advertentie al langer dan 45 dagen niet is getoond. Tevens moeten advertenties opnieuw gekeurd worden als deze is aangepast of de landingspagina is veranderd. This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

De 6 eisen aan een goede online advertentie

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×