Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Hoe maak je een goede domeinlijst?

Dit artikel betreft features die specifiek zijn voor het platform.

Bepaal de doelgroep

Voor wie is jouw product of service geschikt? Wie heb je voor ogen als je denkt aan de ideale doelgroep? Aan de hand Van Deze profielschets zoek je bijpassende websites. Zorg voor een uitgebreide lijst aan Domeinen (>100) om ervoor te zorgen dat er genoeg impressies gewonnen kunnen worden. Bij een zeer beperkt aantal is de kans ook kleiner dat er veel vertoningen zijn van de advertentie.

Domeinsuggesties

Om het je als adverteerder eenvoudiger te maken, zijn binnen Adcrowd suggestielijsten aanwezig. Een groot aantal websites is gecategoriseerd en zichtbaar als suggestielijsten. Hieronder een voorbeeld voor de categorie 'Travel':

Met één druk op de knop 'Travel' zet je de 156 domeinen uit de categorie in je campagne. Je kan vervolgens aan de rechterkant de domeinen bekijken en eventueel enkele verwijderen of aanvullen.

Hoe weet ik of op een website geadverteerd kan worden?

Het belangrijkste is natuurlijk dat er op de websites advertenties staan. Zodra dat het geval is, is de kans groot dat je via Adcrowd daar advertenties kan inkopen. Adcrowd heeft namelijk toegang tot alle grote wereldwijde advertentieveilingen. Zet bij twijfel de domeinnaam altijd in je lijst.

Domeinlijst opslaan en analyseren

Het is mogelijk om domeinlijsten op te slaan en verschillende lijsten aan te maken. Deze zijn terug te vinden onder Campagne > Domeinlijsten. Onder Rapporten > Domeinen kan gekeken worden op welke domeinen impressies zijn gewonnen. Op basis van het aantal kliks en de daaruit gevolgde conversies, kunnen de domeinen verder geanalyseerd worden. Welke trend is te zien? Vanaf welke websites wordt er veel doorgeklikt? Naar aanleiding van deze resultaten kunnen bepaalde extra domeinen worden toegevoegd of uitgesloten.This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Hoe maak je een goede domeinlijst?

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×