Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Meer opties voor de achtergrond van jouw dynamische advertenties

De gebruikers van de Webshop App Hebben deze week ook een nieuwe feature erbij. Het vrijstaand maken van afbeeldingen is nu optioneel en kan ook uitgezet worden. 

Voorbeeld grijs verloop

Bij het aanmaken van de dynamische advertenties kan er gekozen worden voor een Witte of grijze Achtergrond. Hieronder Een Voorbeeld Van de grijze achtergrond in 300 x 250 pixels. De dynamische banners worden automatisch in zes formaten aangemaakt. 

De grijze achtergrond is handig voor webshops of websites die veel lichtgekleurde of witte producten voeren, zoals bijvoorbeeld witgoed. 

Voorbeeld witte achtergrond

Hieronder een Voorbeeld Van de Witte Achtergrond in 300 x 250 pixels. 

Voor webshops of websites met veel kleurrijke producten kan de witte achtergrond een uitkomst zijn om de producten nog meer naar voren te laten komen.

Meer opties Webshop App

Voor onze gebruikers die een webshop hebben via SEOshop en onze app hebben geïnstalleerd is er ook een handige nieuwe feature bijgekomen. Zij kunnen nu zelf kiezen of ze de afbeeldingen vrijstaand willen maken of dat zij dat liever niet hebben. Deze optie is nu hetzelfde als op het reguliere platform. This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Meer opties voor de achtergrond van jouw dynamische advertenties

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×