Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Voeg mobiele formaten toe voor nog meer bereik met retargeting

Dit artikel betreft features die specifiek zijn voor het platform.

Maak gebruik van zoveel mogelijk formaten

Het is verstandig om meerdere Formaten Toe te Voegen Aan Jouw campagne voor retargeting op het web. Niet alle websites hebben dezelfde formaten die zij beschikbaar stellen aan de advertentieveilingen. Het kan dus zijn dat je kansen mist door slechts een enkel formaat toe te voegen. Daarnaast kan je nu ook de speciale mobiele formaten toevoegen, deze zijn 300 x 50 en 320 x 50 pixels. 

Volledig mobiele campagne

Door alleen de formaten 320 x 50 en 300 x 50 pixels toe te voegen, maak je jouw campagne automatisch alleen geschikt voor mobiele apparaten. Mocht je alleen op 'the small screen' zichtbaar willen zijn, dan kan je zo de campagne instellen. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste aankopen nog steeds op desktop worden gedaan, maar dit zal de komende jaren steeds meer via de smartphone gebeuren door steeds betere technologie. Het is daarom raadzaam om ook mobiele formaten toe te Voegen Aan jouw campagne.

Voordelen van retargeting op mobiel

Een smartphone is in feite een kleine persoonlijke computer die slechts door 1 persoon wordt gebruikt. Bij laptops en desktops kan het zijn dat deze door meerdere gezinsleden wordt gebruikt. Daarnaast zijn veel consumenten vaak langer en meer met hun mobiele telefoon in de weer, waardoor je ze nog eerder kan bereiken met retargeting. This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Voeg mobiele formaten toe voor nog meer bereik met retargeting

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×