Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nieuwe feature Webshop App: kies zelf jouw strategie!

Dit artikel betreft specifieke features van de Webshop App.

Maatje meer of minder 

De strategieën geven webshopeigenaren meer mogelijkheden om zelf aan de knoppen te zitten en een Strategie te kiezen. Niet elke shop heeft dezelfde behoeftes qua zichtbaarheid, omzet en ROI. Hierdoor zijn er een aantal strategieën ontwikkeld om zo elke webshop te voorzien van een passende methode.

Er Kan Gekozen Worden uit zes verschillende strategieën. Je zou het ook maten kunnen noemen, want er kan gekozen worden van XS tot XXL. Wanneer de app wordt geïnstalleerd, staat de strategie standaard ingesteld op M. 

Met de strategieën kan Zelf Bepaald Worden of er Gekozen Wordt Voor bijvoorbeeld meer omzet en een lagere ROI of een hoge ROI en minder omzet. Bij strategie XS wordt Gekozen Voor Een laag bod per impressie en hierdoor gaat de ROI omhoog, maar de omzet kan hierdoor dalen. Bij XXL wordt gekozen voor een hoog bod en dit heeft invloed op de ROI, maar zorgt wel voor meer omzet. 

Wanneer kies je welke strategie?

Er kan vanaf nu zelf bepaald worden wat een goede strategie is voor de eigen shop. Niet elke webshop heeft hetzelfde doel met retargeting en daarnaast kan bij een webshop de strategie ook wijzigen. Tijdens bepaalde perioden kan er meer behoefte zijn aan een hoge ROI, waarbij er gekozen wordt voor een kleiner model. Maar bijvoorbeeld rond de feestdagen of wanneer de campagnes al heel rendabel zijn, kan er gekozen worden voor een intensievere strategie en XXL worden ingeschakeld. Zo win je immers nog meer impressies voor jouw webshop. Daarbij kan het weekbudget aangepast worden om ervoor te zorgen dat wel alle eerdere bezoekers benaderd kunnen worden en hier genoeg budget voor is. 

Tip: verander niet dagelijks van strategie om een bepaalde strategie wel de kans te geven zich te optimaliseren. This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Nieuwe feature Webshop App: kies zelf jouw strategie!

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×