Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

6 redenen waarom niemand op jouw advertentie klikt

1. Te weinig kennis van de doelgroep

Heb je goed gekeken naar Jouw doelgroep? Bereik je wel het juiste publiek met jouw advertenties? Heb je de goede domeinen of onderwerpen gekozen om op te adverteren? Bij targetingcampagnes is het heel belangrijk om een goed beeld te hebben van jouw doelgroep. Je moet ze wel weten te vinden en op de juiste manier aanspreken.

2. Benefits worden niet benadrukt

Welk voordeel wordt er behaald door het kopen van het product of door het invullen van het formulier? Wat heeft jouw bezoeker aan hetgeen jij aan de man probeert te brengen? Zonder de benefits te benadrukken, ziet jouw doelgroep Niet in wat de voordelen zijn en zullen ze niet snel geneigd zijn om te klikken.

3. Er staat teveel informatie

Zoals hierboven benoemd, is het handig om een aantal benefits te benoemen waardoor bezoekers geïnteresseerd Worden in jouw product en klikken. Er moet alleen niet zoveel informatie staan dat diegene die de advertentie probeert te begrijpen niet meer weet waar die moet kijken. Laat de advertentie bijvoorbeeld eerst beoordelen door iemand die hem nog nooit heeft gezien en vraag wat diegene oprecht van de advertentie vindt en wat hem of haar is bijgebleven.

4. Je advertenties zijn saai

Niet opvallende, nietszeggende en saaie advertenties gaan geen kliks genereren. Probeer dus niet te saai te zijn en in het oog te springen van jouw doelgroep. Saaie advertenties die niet uitdagen worden over het algemeen over het hoofd gezien en hebben een lage CTR.

5. Er is geen call-to-action

Als er geen call-to-action te vinden is in de advertentie, dan is er ook weinig reden om verder te klikken voor jouw doelgroep. Zorg dus voor een "knop" waar een CTA in staat. Ook al is de gehele advertentie klikbaar en linkt die naar jouw URL, een CTA versterkt de CTR.

6. Je advertenties zijn ongeloofwaardig

Beloof geen gouden bergen en doe niet teveel valse beloftes. Vooral het Nederlandse publiek houdt niet van teveel overdaad en te grote beloftes die zeer waarschijnlijk niet waar gemaakt gaan worden. Advertenties die ongeloofwaardig zijn, komen over als spam en worden daarom genegeerd. This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

6 redenen waarom niemand op jouw advertentie klikt

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×