Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Retargeting op het web én Facebook inzetten voor meer conversies

Versterkend effect

Uit onderzoek is gebleken dat het inzetten van zowel Retargeting voor Het Web als Facebook een versterkend effect heeft. Adverteerders die beide methoden van retargeting hadden ingezet hadden over het algemeen een hogere algehele CTR voor hun merk. 

Door de inzet van web en Facebook retargeting wordt namelijk een zeer wijd net geworpen over de hele doelgroep van eerdere Bezoekers. Uit onderzoek bleek dat een deel van het publiek ook door beide campagnes werd bereikt en daardoor het merk extra top-of-mind bleef. 

Er zijn daarnaast genoeg bezoekers die vooral Facebook gebruiken en hierdoor wel in aanraking komen met de Advertentie en minder snel op het web. Daarnaast kan de advertentie nu op meerdere manieren gezien worden door verloren bezoekers. Zo kan de bezoeker de advertentie zien terwijl ze door de mobiele app van Facebook scrollen, maar ook terwijl ze later op hun laptop het nieuws lezen. This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Retargeting op het web én Facebook inzetten voor meer conversies

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×