Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

3 manieren om niet te irriteren met jouw retargeting

1. Denk aan de frequency cap

Het platform van Adcrowd biedt een automatische frequency en recency optimalisatie waardoor Jouw Advertentie nooit overdadig vaak aan een enkele bezoeker wordt getoond. Niemand wil het 'Zalando-effect' bereiken voor een campagne, waarbij de advertentie veel te vaak wordt getoond. Mocht je ervoor kiezen om de automatische optimalisatie uit te zetten en zelf te bedenken wat een goede frequentie is, stel deze dan vooral niet te hoog in. 

2. Te 'flashy'

Met de komst van Flash-advertenties, en later de HTML5-banners, werd er steeds meer gebruik gemaakt van geanimeerde banners in plaats van de afbeeldingsbestanden. Nu heeft een geanimeerde banner zijn voordelen, maar kijk uit dat je deze niet té opvallend en uitbundig maakt. Zorg dat jouw eerdere bezoekers niet geïrriteerd lijken door Een Advertentie die constant en te snel verspringt. Laat een advertentie ook niet te lang animeren, want de aandacht heb je zeer waarschijnlijk toch niet langer dan enkele seconden. Daarnaast worden advertenties die langer dan 30 seconden animeren afgekeurd voor het Google Display Network.

3. Verkeerde URL

Het doel van een advertentie is om de bezoeker Naar een bepaalde plek op de website te Leiden, zoals dat bijvoorbeeld gebeurd bij een dynamische advertentie. Als je hierop klikt, ga je direct naar de specifieke pagina voor dat product. Ook voor andere advertenties geldt dat het leiden naar de homepage weleens af kan leiden van het doel dat wordt gecommuniceerd in de advertentie. Kijk naar de call-to-action in de advertentie en bedenk waar jij jouw bezoekers naartoe wilt leiden op de website. Als de bestemmingspagina niet voldoet aan de geschepte verwachtingen, dan verlaat de bezoeker vervolgens weer de website.This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

3 manieren om niet te irriteren met jouw retargeting

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×