Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Savannah blev sex år i helgenI fredags, efter regnet packade vi in oss i bilen och for till Paradiset... Allt var blött... skogen, gräset, gruset... massor av vatten att ösa ur båten... Men när vi kom fram, sprack det upp och livet blev lite ljusare.
Över oss seglade havsörnen som blir modigare och modigare... Jag börjar misstänka att han är ute efter en liten rödhårig kvinna som är aningen mjuk i kanterna och ibland småilsken... Då har den kommit till rätt ö.
Igår fick vi besök över dagen i Paradiset. Eros (fyraårig dobermannpojke) kom med sina människor. Så himla trevligt och roligt och dagen bara försvann...


 
 Savannah passade på att samma dag fylla sex år. Jojo... det är sex år sedan liten Böna (Savannahs mamma) stod på kajkanten ute i Paradiset... fyrkantig av dräktighet och ylade över att vi skvätte för lite vatten på henne...

 


Idag (söndag) drog arbetslägret igång igen. Vi kan ju inte lata oss flera dagar och i morse kom min pappa för att hjälpa oss med diverse fix. Innerligt tack för det.


 
 

Så... upp med 79 årig man med knäprotes på stegen så han får såga. 

 
 
 
 
 


Ner med densamma i vattnet så han får bära sten...

 
 


Nu är vi åter i stan och håller på att tvätta undan.

Funderar på att ta mig en liten macka... eller två.

Må gottThis post first appeared on Åke Och Tanterna, please read the originial post: here

Share the post

Savannah blev sex år i helgen

×

Subscribe to Åke Och Tanterna

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×