Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Zaful- Clothes and Jewelry

Drage moje, 

Za danas sam vam pripremila post o onome što sam dobila pre nekoliko dana sa sajta Zaful. Do kraja meseca ćete moći da vidite kako to sve na meni izgleda. 

Želela sam pre svega da vam napišem moje neke utiske. Većina nas ima strah od online kupovine, pogotovo kada je reč o inostranim sajtovima. Do trenutka dok ne otvorimo paket, kao da strahujemo šta ćemo zateći. Da li je sve baš onako kako smo zamišljale ili kako je bilo na slici. 

Iz tog razloga sam želela da pre svega pišem o tome, kako ne bih naredni post, gde ćete videti kako sve to stoji na meni, dužila.  

Prvo ću vam predstaviti ovu predivnu i modernu ogrlicu. Odmah sam se zaljubila u nju, čim sam je ugledala. 

 Faux Crystal Fake Collar Necklace

Na sajtu sam videla ovakvu sliku, a pokazaću vam i kakva je moja, naravno. Ovo su bile slike sa sajta, na osnovu kojih sam ja naručila, a evo i mojih slika.


Mislim da stvarno nema razlike. Meni je čak i lepša uživo. E sad, važno je da znate da je ogrlica baš krhka. Morate voditi računa o njoj. Jako je masivna, a opet nežna. Preporučujem da je držite negde gde je nešto neće oštetiti, najbolje da je uvijete u neku tkaninu. Svakako, preporučujem da je kupite ukoliko vam se dopada ovaj model. Nećete pogrešiti. Stiže vam čak i lepša od one koja je na njihovim slikama. Ja sam zaista zadovoljna. Tako da veliki plus dajem ovoj ogrlici :) . 

Cena ogrlice i naručivanje---> ovde .


Sledeća stvar koju ću vam predstaviti, jeste preeeedivna haljinica! Nju sam pratila svuda, na svim našim stranicama koje se bave prodajom, cena je bila oko 5.000 dinara. Iskreno, nisam baš bila u mogućnosti da odvajam toliko novca za haljinicu, a da mi nije neophodna tog trenutka za proslavu neku, pa sam čekala bolji trenutak. I dođeee... :D 


Sequins Off The Shoulder Long Sleeve Dress
Na sajtu haljinica izgleda ovako :) . Meni je savršena!

Sve vreme sam se nadala da će stići baš ovakva i zaista, videćete i same, oduševljena sam šta sam zatekla. Evo slika, pa procenite :) 
Svuda po sebi ima našivena ova, kako ih ja zovem, ogledalca :D . Preslatko mi je to. 
Ispod nje je postava, svilenkast materijal, bež boje. Bukvalno dobijete šorcić. Što mi je odlično! To nisam primetila kada sam gledala slike. I rukavi su onako prozirni, ne znam koji je ovo materijal. Til možda? :D 
Ako znate, ispravite me :D . Ne ljutim se. 

Svakako, preporučujem je. Možete je bez straha naručiti. Ono što vidite na slikama je ono što dobijete u rukama. Znači, nisam se pokajala ni u jednom momentu što sam naručila baš nju. Detalji o kupovini--->klik . 
Skroz je u mom stilu i baš mi se dopada što su duži rukavi, a gola ramena. Obožavam u poslednje vreme takve stvarčice. 


Kako vam se čini moj izbor? Da li bi naručile ove stvarčice? 

Do narednog posta,
This post first appeared on Beauty, please read the originial post: here

Share the post

Zaful- Clothes and Jewelry

×

Subscribe to Beauty

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×