Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Balkan Blog Fest - Za fanove blogera i blogere

Moj blog je ,,star'' skoro dve godine.  Dosta sam čitala o Tome pre nego što sam se usudila da napravim nalog i krenem sa prvim tekstovima. Normalno je da će se svaki naredni razlikovati od onog prvog. Do kvalitetnog sadržaja bloga je dug put. Da li vam postaje monotono da se krijete iza monitora, a svesni ste šta možete pokazati svetu? Svesni ste da odlično radite svoj posao i da imate cilj koji trenutno niste u mogućnosti da ostvarite jer nemate podršku? Mi smo tu! Tim koji će vama olakšati put do cilja. 

Sve vaše ideje nam možete predstaviti. Sećate se kampanje-> Medijska nepravda prema blogerima? I sama sam bila deo nje. Nismo uspele jer nismo imale podršku. Tome je došao kraj. 

Pre nekoliko dana sam kontaktirana od strane ovih sjajnih, ambicioznih, talentovanih i profesionalnih ljudi da budem deo organizacije. Naravno da sam pristala. Naravno da želim da od hobija napravim posao jer znam da ja to mogu. I ti možeš! Razlika između tebe i mene je samo u tome što je moja želja jača od straha da neću uspeti. 

Dođi, probaj, usudi se. Mi smo tu da te podržimo! Dozvoli onima koji vole da čitaju tvoj blog da te upoznaju. Ne boj se!

Jasno je da nas je sve više. Na vrhu ima mesta za sve. Talenat nađe svoj put, kao i ljubav prema nečemu. To se prepozna! Ovo je tvoja šansa. 

Vreme je za krupne stvari. Dođi da se družimo, prijavi se i budi deo fantastičnog Festa! Ti to zaslužuješ! :) 

Popuni prijavu -->klik. 


Ovo važi i za one koji su ljubitelji blogova ili žele da čuju više o blogovanju. U formularu za prijavu možete čekirati da niste bloger i dolazite kao naš gost. Pred sam Fest, saznaćete koji blogeri će nastupati. Znači vaša podrška. Pomozite nam da postanemo bolji jer zahvaljujući vama naši blogovi opstaju. Vi ste naša motivacija. Ukoliko želite da upoznate blogere, da se slikate, da se informišete o blogovanju iz prve ruke, dođite jer je ovo pravo mesto za vas. 

Značilo bi da ovaj post podelite u znak podrške. Takođe ukoliko se prijavite pozovite vaše prijatelje da lajkuju stranicu. 


fb stranica: Balkan Blog Fest
sajt: balkanblogfest.com


This post first appeared on Beauty, please read the originial post: here

Share the post

Balkan Blog Fest - Za fanove blogera i blogere

×

Subscribe to Beauty

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×