Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Uvod u novu rubriku-Šta žene žele

Već sam najavila na mom instagram nalogu @mima_m90 , kao i stranici Cosmetics Is My Passion da ću uvesti novu rubriku. Želela sam da vam danas napišem par reči o istoj, Kako će to izgledati, čemu vodi i kome je namenjena. 


slika je preuzeta sa internetaMoja želja je da jednog dana vodim magazin. Zaista ambiciozno, zar ne? Obzirom da je trenutno nerealna i ko zna da li će se ispuniti, poželela sam da iskoristim blogger u te svrhe. 


Kada sam započinjala blog pod nazivom Cosmetics Is My Passion nisam ni pomišljala  da ću jednog dana pisati o modi, o muškarcima i slično. Nisam ni pomišljala da će moje ambicije vremenom ,,narasti'' . Razmišljala sam o promeni samog naziva bloga, jer kozmetika više nije ono čime se jedino bavim, ali mi je naziv jako drag. Gradila sam sebe pod tim nazivom i zaista mi je teško da to uradim, iako znam da bi možda bilo bolje zbog onih koji još nisu uvek nisu kliknuli na link mog blog.


Duže vreme sam razmišljala o nastanku ove rubrike. Kako je nazvati, šta da podrazumeva, da li će vam biti interesantna. Pričajući sa drugom o tome, napomenuo mi je da bi prvi čitao tako nešto. Da su muškarci sroz neobavešteni što se želja žena tiče i da možda mogu nekima i pomoći. Biće tu dosta tema, kako zabavnih, tako edukativnih, ljubavnih priča, saveta, poklona za muškarce i slično :) . 

Jedva čekam da ,,čujem'' vaše mišljenje o ovoj rubrici, kao i da objavim prvi tekst. 

Za sada me zanima kako vam se čini ideja? Da li bi kliknuli (obraćam se i muškom polu) na ovako nešto? :) 

Do narednog posta,

This post first appeared on Beauty, please read the originial post: here

Share the post

Uvod u novu rubriku-Šta žene žele

×

Subscribe to Beauty

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×