Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

SuperBlog si super Provocare.

  Anul 2017 este anul în care am decis și eu că nu îmi ajung provocările din viața mea de zi cu zi așa că mai adaug încă una. Începând de astăzi voi participa și eu provocărilor de la ediția 15-a SuperBlog.
Totul începe cu acest mic articol în care îmi anunț și eu participarea iar ce urmează după, este un mister. Nu am știut până acum de această competiție și spre uimirea mea pare destul de interesant.

  Azi noapte eram la lucru și în timp ce butonam telefonul de plictiseala am primit un mic e-mail de la Victor admin pe toateBlogurile.com în care ne motiva și pe noi la un mic concurs. Nu a durat mult până am accesat link-ul către site și m-am uitat sa văd despre ce este vorba. Mare lucru vă spun sincer nu am înțeles, dar a fost vorba de bani și competiție. Vă spun foarte sincer ca odată cu această competiție mi-am instalat și tastatura în limba română ca să pot folosi și diacritice, ceva ce până acum nu foloseam.
  Eram prea leneș să îmi mai învăț mâinile pe tastatură că să pun diacritice. Cât despre mari-mici greșeli gramaticale îmi cer de pe acum scuzele de rigoare. Am fost crescut în diaspora și școala în limba română a fost un lux pe care nu l-am avut.

  Cât despre competiție și provocările care mă așteaptă sunt foarte nerăbdător. Deja este o provocare pentru mine sa scriu în limba română cu diacritice, deci am început bine.
  Urez tuturor adversarilor mei și participaților multă baftă. Dar să nu uităm că cel mai important lucru este să ne distram. SuperBlog începe astăzi pentru mine, dar oficial primele provocări ar trebui sa vină din 26 Septembrie.
This post first appeared on Pasul Meu, In Viata!, please read the originial post: here

Share the post

SuperBlog si super Provocare.

×

Subscribe to Pasul Meu, In Viata!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×