Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

سماور برقی چی بخرم؟ معرفی ۵ مدل برتر بازار (مدرن/ ایرانی و خارجی)

سماور برقی چی بخرم؟ اگر قصد خرید سماور برقی را دارید ولی نمیدانید چی بخرید؟ و کدام برند باکیفیت و معتبر است باما در این پست همراه باشید چون قصد داریم شما را با برند های برتر و محصولات تاپ بازار بیشتر آشنا کنیم.

خرید سماور برقی نیاز به کمی بررسی و مطالعه دارد چون این محصولات در مدل ها و قیمت های متفاوتی توسط برند های زیادی تولید شده اند پس برای انجام خریدی هوشمندانه و منطقی باما در این پست همراه باشید.

سماور برقی بخرم یا گازی؟

برای پاسخ دادن به این سوال باید شرایط و نیاز خود را بررسی کنید. برای مثال اگر خانواده پرجمعیتی دارید و روزانه مقدار زیادی چای و دمنوش دم میکنید، بهتر است به فکر خرید یک سماور گازی باشید. و یا اگر فقط صبح‌ها قبل از بیرون رفتن از خانه نیاز به آب جوش سریع دارید بهتر است یک سماور برقی خوب بخرید. اگر باز هم مردد مانده‌اید، نگران نباشید در ادامه مزایا و معایب سماور برقی را مشخص می‌کنیم تا بتوانید بهتر تصمیم بگیرید.

مزایای سماور برقی

از دلایلی که این کالا را در میان نسل های جوانتر بسیار محبوب کرده استفاده از تکنولوژی های جدید و راحتی کار با آن است. سماور های برقی مزایای زیادی دارند به طوری که معایب اندک آن اصلا به چشم نمی آید.

  1. سرعت جوش آب: سماور های برقی آب را بسیار سریع به جوش می آورند و میتوانند برای دم کردن چای و یا تهیه یک قهوه فوری بسیار مناسب باشند.
  2. ایمنی بالا: خطر آتش سوزی بسیار پایینی دارد و بسیار ایمن‌تر از سماور گازی است. نکته دیگر آنکه برخلاف سماورهای گازی که امکان تولید کربن مونوکسید دارند، این سماور ها چون با المنت گرم می‌شوند بسیار ایمن‌تر هستند.
  3. سیستم قطع خودکار: بسیاری از سماور های برقی سیستم قطع خودکار دارند. و پس از اینکه مدت خاصی روشن بماند، سوئیچ میکند و از مصرف بی‌رویه برق جلوگیری میکند.
  4. امکانات و قالبیت‌های بیشتر: امکاناتی مانند صفحه گرم نگه دارنده، سینی چکه گیر، نشانگر جوش و فیلتر املاح، از نکات برتری سماورهای برقی نسبت به گازی است.
  5. صرفه جویی درمصرف انرژی: این موضوع در صورتی صادق است که در طول روز تعداد دفعات کمتری سماور برقی را روشن نگه میدارید. در غیر این صورت بهتر است از سماور گازی استفاده کنید. به طور کلی سماور برقی مصرف انرژی کمتری دارد و سماور گازی هزینه انرژی کمتری دارد.
  6. تمیز کردن آسان: سماورهای برقی به راحتی تمیز میشوند. اما سماور های گازی به دلیل ته نشین شدن املاح برای مدت طولانی، جرم میگیرند. البته که سماورهای برقی که جنسی از شیشه دارند، به دلیل رنگ گرفتن شیشه نیاز به شستشوی دوره ای با سرکه دارند.

مشاهده قیمت روز سماور های برقی در دیجی کالا

معایب سماور برقی

در کنار مزایایی که برای سماور برقی تعریف کردیم، نکاتی هست که میتوان به عنوان معایب هم در نظر گرفت.

  1. قیمت: سماور های گازی نسبت به سماورهای برقی قیمت پایین تری دارند.
  2. تنوع کمتر: سماورهای گازی معمولا در بین خانواده های ایرانی محبوب تر اهستند از این رو تنوع بیشتری م دارند. در کنار این موضوع، سماورهای برقی بیشتر برای تازه عروس‌ها و زوج های جوان کاربرد دارد.
  3. مدت زمان گرم ماندن آب: سماورهای برقی به دلیل خاموش و روشن شدن مداوم  آب را زیاد گرم نگه نمیدارد. البته در صورت داشتن صفحه گرم نگه‌دارنده میتواند آب را گرم نگه دارد.

انواع سماور برقی

سماورهای برقی در مدل های گوناگون تولید و روانه بازار میشوند. این سماورها با برق کار میکنند و در بخش قبلی به مزایای آن بسیار پرداختیم. پس اگر الان کاملا مطمئنید که میخواهید یک سماور برقی تهیه کنید، بدانید که انواع مختلفی از این نوع سماورها در بازار موجودند که در ادامه مقاله سماور برقی چی بخرم؟ به آن میپردازیم.

سماور برقی با قوری

این نوع از سماور های برقی همراه خود قوری هم دارند. این محصول ها معمولا بسیار محبوب تر هستند. چون هم شکل و طراحی شیک دارند هم اینکه قوری متناسب با آن همراه دارد.

جنس بدنه در این سماورها متفاوت است و میتوانید با سلیقه خودتان بهترین و زیباترین آن را انتخاب و خریداری کنید. استیل و پلاستیک، پلاستیک و شیشه و پیرکس میتواند در ساخت بدنه این سماور ها به کار برود. در کنار آن قوری هم با جنس و طراحی مشابه ارئه میشود.

این سماورهای برقی اکثر در ساختار بدنه شان سینی چکه گیر دارند که میتوان گفت یکی از درگیری هایی که خانم ها با سماور ها را حل کرده است.

قیمت این سماورها بسته به عواملی چون ظرفیت و امکانات میتواند متفاوت باشد. در کل قیمت بالاتری نسبت به مدل های استیل و بدون قوری دارند.

سماور برقی بدون قوری

این مدل از سماورهای برقی قدیمی هستند که معمولا از استیل ساخته میشوند و قوری ندارند. به همین دلیل شما باید یک قوری تناسب با اندازه دهانه آن خریداری کنید.

این سماورهای برقی هم جزو محبوب‌ترین سماورهاست و استفاده از آن بسیار راحت و بی دردسر است. اما امکاناتی چون سیستم قطع کن خودکار و نشانگر درجه ندارد.

قیمت سماورهای برقی بدون قوری نسبت به قوری دارها کمتر است. هر چند این قیمت به کیفیت، طرفیت و عوامل دیگر هم بستگی دارد.

مشاهده قیمت روز سماور های برقی در دیجی کالا

سماور برقی چه مارکی خوبه؟

همانطور که میدانید برای ما ایرانی ها سماور جزو اصلی ترین وسایل آشپزخانه است. بنابراین برندهای مختلفی در سطح ایران و همچنین کشورهای خارجی در حل تولید سماور با بهترین کیفیت و مطابق نیاز یرانی ها تولید میکنند. برندهای فعال در زمینه تولید انواع  سماوربرقی به شرح زیر هستند:

  • میگل (Migel): یکی از برندهای معروف و خوشنام در زمینه تولید لوازم آشپزخانه است که حدود ۳۰ سال است فعالیت خود را در ایران آغاز کرده است. سماوربرقی های این برند جزو محبوب ترین سماورهای بازار ایران هستند.
  • پلان (Plan): شرکت پلان فعالیت خود را از سال ۱۳۳۱ شروع کرده و یکی از قدیمی ترین شرکت ها در زمینه تولید سماور است.
  • فلر (Feller): فلر یک برند آلمانی است که با تولید باکیفیت ترین لوازم آشپزخانه به محبوبیت بالایی در بازار ایران برسد. از این رو همیشه یکی از پیشنهاد فروشندگان این برند است. با توجه به این موضوع میتوان گفت که سماورهای برقی فلر از بهترین سماورهای برقی بازار است.
  • کرکماز (Ceramics): کرکماز یکی از قدرتمندترین تولیدکنندگان لوازم در ترکیه است. نمایندگی های این شرکت در ایران نیز فعال اند و سماورهای این برند در بازار موجود اند.
  • مایر (MAYER): این برند هم از برندهای فعال آلمانی در زمینه تولید لوازم خانه و آشپزخانه است.
  • یورولوکس (Eurolux): برند یورولوکس از برترین شرکت های جهان در زمینه لوازم برقی است. یورولوکس هم یک شرکت آلمانی است که کیفیت محصولاتش اثبات شده است.
  • عالی نسب ( Alinassab): مگر میشود به شرکت عالی نسب نپرداخت. این شرکت در سال ۱۳۲۹ توسط استاد عالی نسب با هدف تولید لوازم نفت سوز راه اندازی شد. امروزه این برند یکی از محبوب ترین برندهای ایرانی است که کیفیت، ایمنی و اصالت کالاهایش برای همه اثبات شده است.

برندهایی که معرفی کردیم همگی جزو برندهای پیشنهادی خریداران قبلی بوده‌اند. پیشنهاد هلورین این است که در کنار توجه به برند، راهنمای خریدی که در ادامه مقاله سماور برقی چی بخرم، برایتان آماده کرده‌ایم را مطالعه کنید.

سماور برقی چی بخرم؟

در ادامه این بخش لیستی از خوش قیمت ترین و بهترین محصولات بازار را برای شما آماده کرده ایم که میتوانید متناسب با نیازی که دارید آنها را مورد بررسی قرار دهید. توجه داشته باشید محصولت معرفی شده توسط خریداران زیادی استفاده شده اند و اکثر آنها هم از کیفیت و کارایی این محصولات کاملا راضی بوده اند.

طراحی زیبا و مدرن، ایمنی بالا، ظرفیت مناسب، طول عمر بالا، کاربری آسان و… از جمله مزیت های خوب این محصولات هستند. مدل های معرفی شده در ادامه همگی توسط برند های معتبر و نام آشنای بازار تولید شده اند پس با خیال راحت آنها را مورد بررسی قرار دهید.

۱ سماور برقی میگل مدل GTS-305 گنجایش ۳ لیتر

سماور برقی میگل مدل GTS-305 گنجایش ۳ لیتر
مشخصات فنی این محصول

جنس بدنه: پلاستیک مقاوم به حرارت + ورق تزیینی استیل ضد زنگ

ظرفیت: ۳ لیتر

امکانات و قابلیت‌ها: سنسور الکترونیکی دما شیشه سماور (ساخت SCHOTT آلمان) مقاوم در برابر حرارت شیشه قوری مقاوم در برابر حرارت جنس فیلتر قوری استیل ضد زنگ ترموستات ایمنی (قطع جریان برق در حالت محفظه خشک) نشانگر میزان آب کتری چراغ نشانگر جوش آوری و گرم نگهداری محل جمع آوری سیم در زیر کفی خاموش شدن خودکار سینی چکه گیر دارای چراغ های نشانگر آبی هنگام گرم‌نگهداری و قرمز هنگام جوش‌آوری

ایمنی: ترموستات ایمنی

مشاهده این محصول در دیجی کالا

۲ سماور برقی کرکماز مدل A843-01 گنجایش ۳.۵ لیتر

سماور برقی کرکماز مدل A843-01 گنجایش ۳.۵ لیتر
مشخصات فنی این محصول

جنس بدنه: استیل

جنس بدنه: استیل

امکانات و قابلیت‌ها: Milad, [۰۷/۲۵/۲۰۲۲ ۰۵:۳۹ ب.ظ] – توان مصرفی این سماور ۲۰۰۰ وات می باشد. – جنس بدنه و قوری استیل از نوع نیکل کروم ۱۸/۱۰ می باشد. – دارای سیستم خاموش شدن خودکار می باشد. – دارای سیستم جوشاندن خودکار و سیستم گرم نگه دارنده میباشد. – حجم سماور ۳.۵ لیتر می باشد. – ساخت کشور ترکیه

مشاهده این محصول در دیجی کالا

۳ سماور برقی نوردیا مدل Molto ظرفیت ۳ لیتر

سماور برقی نوردیا مدل Molto ظرفیت ۳ لیتر
مشخصات فنی این محصول

ابعاد: ۶۰۰x۳۵۰x۳۵۰ سانتی‌متر

وزن: ۲ گرم

جنس بدنه: پیرکس

ظرفیت: ۳ لیتر

امکانات و قابلیت‌ها: بدنه پیرکس شات آلمان قوری پیرکس شات آلمان ظرفیت قوری ۱.۲ لیتر سیستم صرفه جویی انرژی بدون آب نمی سوزد

ابزار مخصوص لوازم برقی: ترموستات

شامل ظروف: قوری چای

مشاهده این محصول در دیجی کالا

۴ سماور برقی کرکماز مدل A841

سماور برقی کرکماز مدل A841
مشخصات فنی این محصول

جنس بدنه: استیل

ظرفیت: ۵ لیتر

امکانات و قابلیت‌ها: مخزن سماور ۵ لیتر و قوری آن دو لیتر میباشد. – برای خانواده پرجمعیت مناسب میباشد – توان مصرفی ۲۰۰۰ وات میباشد. – دارای سیستم خاموشی خودکار که در صورت بدون آب ماندن مخزنبه صورت خودکار خاموش میشود.

مشاهده این محصول در دیجی کالا

۵ سماور برقی ناسا الکتریک مدل NS-524

سماور برقی ناسا الکتریک مدل NS-524
مشخصات فنی این محصول

ابعاد: ۵۰x۳۰x۳۰ سانتی‌متر

وزن: ۳۰۰۰ گرم

جنس بدنه: استیل ضد زنگ و پلاستیک ABS

ظرفیت: ۳ لیتر 

محدوده ظرفیت سماور: تا ۵ لیتر

امکانات و قابلیت‌ها: دارای توان مصرفی ۱۸۰۰ وات • ظرفیت کتری استیل ۳ لیتر • قوری شیشه‌ای با ظرفیت ۱ لیتر • فیلتر قوری از جنس استیل ۳۰۴ • دارای سیستم گرم نگه‌دارنده آب • قابلیت کنترل دما با سوییچ بخار • دارای پایه‌ی سیلیکونی ضدلغزش • دارای سیستم خاموش کردن خودکار

مشاهده این محصول در دیجی کالا

راهنمای خرید سماور برقی

یک خریدار با توجه به اینکه پول و زمان صرف میکند باید از کیفیت محصول اطمینان حاصل کند. اما چگونه میتوان فهمید سماور برقی که خریده‌ایم خوب و باکبفیت است. برای رسیدن به این جواب باید به پارامترهای زیر توجه و آنها را در محصول خود جستجو کنید.

نوع سماور: سماوربرقی با قوری و بدون قوری در بازار موجودند و هر کدام مزایا و معایب خود را دارند. سعی کنید نیاز خود را بشناسید و بر طبق آن تصمیم گیری کنید.

قیمت سماور: قیمت یک سماور علاوه بر اینکه به نوع شرکت ساخته آن بستگی دارد به کیفیت و امکانات هم بستگی دارد. قیمت سماورهای برقی در مدل های مختلف از ۳ میلیون و نیم شروع شده و تا ۱۰ میلیون ادامه دارد.

مصرف انرژی: خریداری یک سماور برقی با مصرف انرژی پایین بسیار مهم است. ممکن است روزانه نیاز داشته باشید تا مدت های طولانی آب جوش داشته باشید در این صورت باید به فکر برق مصرفی و هزینه های آن باشید. پس برچسب مصرف انرژی را با دقت بررسی کنید.

جنس بدنه و دسته: جنس بدنه در سماورهای برقی معمولا از استیل و پلاستیک، شیشه و پلاستیک و یا آلیاژ برنج هستند. که همگی عالی و قابل قبول هستند و انتخاب هر کدام از آنها به سلیقه خودتان برمیگردد. جنس دسته ها هم باید محکم، باکیفیت و نسبت به گرما عایق باشد؛ تا در طولانی مدت سالم بماند و فرسوده نشود.

ظرفیت سماور: گنجایش سماورهای برقی معمولا ۲،۳،۴ و ۵ لیتری است. اگر خانواده کم جمعیتی داریدسماور ۳ لیتری و اگر خانواده پر جمعیتی دارید ۵ لیتری خردیاری کنید.

وزن: این مورد از جهت جابه جایی و راحتی کار شما با آن اهمیت دارد. سماور نیاز به شستشو دارد و بهتر است وزن آن کم باشد تا بتوانید راحت با آن کار کنید.

امکانات و قابلیت‌ها: امکاناتی همچون قوری همراه و سینی چکه گیر و قالبیت هایی مانند سیستم خاموشی خودکار صفحه گرم نگهدارنده و نشانگر درجه از پرامتر هایی است که باعث برتری یک سماور نسبت به بقیه میشود.

سوالات متداول

 سماور برقی خوبه یا کتری برقی؟

اگر فقط برای تهیه یک لیوان چای یا یک فنجان قهوه نیاز به آب جوش دارید بهتر است کتری برقی بخرید. اما اگر مصرف بیشتری دارید سماور برقی بخرید.

بهترین مارک سماور برقی کدومه؟

برندهای میگل، کوکماز، فلر، پلان، عالی نسب و یورولوکس از بهترین مارک هایی است که میتوانید با خرید سماور برقی آنها از اصالت و طول عمر بالای آن لذت ببرید.

The post سماور برقی چی بخرم؟ معرفی ۵ مدل برتر بازار (مدرن/ ایرانی و خارجی) appeared first on هلورین.



This post first appeared on هلورین, please read the originial post: here

Share the post

سماور برقی چی بخرم؟ معرفی ۵ مدل برتر بازار (مدرن/ ایرانی و خارجی)

×

Subscribe to هلورین

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×