Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Οι αρχαίοι Έλληνες επισκέφθηκαν την Κίνα 1500 χρόνια πριν τον Μάρκο Πόλο....





Οι ανακαλύψεις έχουν χαιρετιστεί από τον αρχαιολόγο του τάφου, Zhang Weixing, ως "πιο σημαντικό από ό, τι τα τελευταία 40 χρόνια", ξεπερνώντας ακόμα και την ανίχνευση του ίδιου του πήλινου στρατού. Θεωρείται ότι είναι η πρώτη τεκμηριωμένη επαφή μεταξύ δυτικών και κινεζικών πολιτισμών.

Μια εις βάθος μελέτη σε τοποθεσίες στην επαρχία Xinjiang της Κίνας αποκάλυψε ένα συγκεκριμένο DNA για την Ευρώπη, υποδηλώνοντας ότι οι Δυτικοί το επισκέφθηκαν πριν και κατά τη διάρκεια της περιόδου του πρώτου αυτοκράτορα.



Οι δυτικοί εξερευνητές εγκαταστάθηκαν στην Κίνα περισσότερο από 1.500 χρόνια πριν από τον Μάρκο Πόλο, σύμφωνα με νέα έρευνα, αφού οι αρχαιολόγοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι Πολεμιστές του Terracotta θα μπορούσαν να έχουν κατασκευαστεί με τη βοήθεια των Ελλήνων. 

Τα 8000 αγάλματα, τα οποία φυλάσσουν το Μαυσωλείο του Πρώτου Αυτοκράτορα, πιθανότατα έγιναν υπό την καθοδήγηση ενός Ευρωπαίου γλύπτη που θα είχε συνεργαστεί με τους κατοίκους της περιοχής και θα είχε εμπνευστεί από την αρχαία Ελλάδα.


Μια εις βάθος μελέτη των περιοχών στην επαρχία Xinjiang της Κίνας αποκάλυψε ένα ειδικό για την Ευρώπη μιτοχονδριακό ϋΝΑ, υποδηλώνοντας ότι οι δυτικοί ταξιδιώτες είχαν εγκατασταθεί εκεί και πέθαναν εκεί πριν και κατά τη διάρκεια της βασιλείας του πρώτου αυτοκράτορα, 1500 χρόνια νωρίτερα από ό, τι πιστεύαμε.

Τα ευρήματα αυτά χαιρέτησαν ο αρχαιολόγος του τάφου, Zhang Weixing, ως «το πιο σημαντικό από τα τελευταία 40 χρόνια», ακόμη και αν ξεπέρασε την ανακάλυψη του ίδιου του Στρατού Τερακότα. Αυτή θα είναι η πρώτη τεκμηριωμένη επαφή μεταξύ δυτικών και κινεζικών πολιτισμών.

Τα ευρήματα έγιναν κατά τη διάρκεια αρχαιολογικών ανασκαφών στην περιοχή από αρχαιολόγους από το μαυσωλείο, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην τηλεόραση από την National Geographic TV και το BBC.

Το συγκρότημα τάφων του πρώτου αυτοκράτορα, Qin Shi Huang, αποδείχθηκε πολύ μεγαλύτερο από ό, τι θα μπορούσε να θεωρηθεί. Με έκταση περίπου εκατό τετραγωνικών μέτρων, είναι 200 ​​φορές μεγαλύτερη από την κοιλάδα των βασιλιάδων της Αιγύπτου. Τα UAV έχουν εντοπίσει δύο διαδρομές που βρίσκονται εκεί.

Οι ειδικοί είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την ανακάλυψη του DNA υποδηλώνοντας ότι οι Δυτικοί ζούσαν στην περιοχή την εποχή του αυτοκράτορα, από το 259 έως το 210 π.Χ.

Ο Δρ Λι Xiuzhen, επικεφαλής αρχαιολόγος στο Μουσείο του τάφου, δήλωσε: «Έχουμε πλέον αποδείξεις ότι υπάρχει στενή επαφή μεταξύ της Κίνας πρώτος αυτοκράτορας και τη Δύση πριν από την επίσημη έναρξη του Δρόμου του Μεταξιού . Αυτό είναι πολύ νωρίτερα από ό, τι πιστεύαμε πριν. «Σύμφωνα με τους ειδικούς, η απόδειξη είναι στο στυλ των πολεμιστών από τερακότα, καθώς δεν υπήρχε στο παρελθόν«καμία γνωστή ιστορία της ανθρώπινης αγάλματα γλυπτών σε πλήρες μέγεθος.» Κανένα παρόμοιο άγαλμα πριν από αυτή τη φορά δεν βρέθηκε στην Κίνα.

Ο Λούκας Νίκελ, πρόεδρος της ιστορίας της ασιατικής τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης, πιστεύει ότι ο τάφος εμπνεύστηκε από ελληνικά αγάλματα από τον καιρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ότι τα στοιχεία του DNA συμπληρώνουν τις θεωρίες του. "Φαντάζομαι ότι ένας Έλληνας γλύπτης ήταν στο χώρο για να εκπαιδεύσει τους κατοίκους", είπε.

Ο Δρ. Xiuzhen πρόσθεσε: «Πιστεύουμε τώρα ότι ο στρατός των τερακοτών, οι ακροβάτες και τα χάλκινα γλυπτά που βρέθηκαν επί τόπου εμπνεύστηκαν από τα γλυπτά και την τέχνη της αρχαίας Ελλάδας».

Μεταφραση :1Greek απο  greecehighdefinition.com



This post first appeared on 1Greek-Σκέψου..., please read the originial post: here

Share the post

Οι αρχαίοι Έλληνες επισκέφθηκαν την Κίνα 1500 χρόνια πριν τον Μάρκο Πόλο....

×

Subscribe to 1greek-Σκέψου...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×