Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Do zakazanog termina u salonu lepote deli vas samo klik- SrediMe portal


Idealno rešenje pred praznike vam daje portal koji je aktivan od 1.decembra ove godine. Preko ovog internet servisa možete da pregledate slobodan termin za bilo koju uslugu koju nude saloni. Nije li sjajna ideja? Ne morate da brinete i zivkate salone već posetite portal SrediMe, gde ćete odmah dobiti potrebne informacije. Trenutno, SrediMe nudi mogućnost zakazivanja samo za salone u Beogradu, svakako planiraju da prošire ponudu i uključe ostale gradove. Nema potrebe da putem telefona pitate za cenu određene usluge, sve je prikazano na jednom mestu.

Ukoliko ste vlasnik salona, za vas takođe može biti korisno da se pridružite ovom portalu, jer vam omogućuje besplatno korišćenje aplikacije kojom sami upravljate i podešavate slobodne termine. Sve što je trenutno omogućeno za Beograd, biće i za ostale gradove, tako da budite u toku sa novitetima ovog portala i, onog momenta kada to bude omogućeno, saznajte prvi.

Za sada preko 60 beogradskih salona omogućilo je da svoj termin zakažete bez galame, a taj broj raste. U interesu portala SrediMe je da budete zadovoljni.

Takođe,  možete pregledati slike iz salona koji su deo ovog portala, koje vam mogu biti inspiracija.

Vaše je da odaberete ponudu, zakažete termin i uživate. I, ovo nije sve, portal nije namenjen samo ženskoj populaciji već i muškoj.

Zakažite termin pred najluđu noć. SrediMe će se pobrinuti da svi dobijete željeni tretman na vreme i da zablistate za doček Nove godine ili pred neki vama važan događaj. Šta čekate?

sajt–>SrediMe

fb stranica–>klik

instagram–>klikThis post first appeared on Beauty, Lifestyle, Fashion, Books, please read the originial post: here

Share the post

Do zakazanog termina u salonu lepote deli vas samo klik- SrediMe portal

×

Subscribe to Beauty, Lifestyle, Fashion, Books

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×