Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Favorite Christmas apps For Android

Sa vama danas o aplikacijama koje se nalaze na mom telefonu. Šarenoliko, veselo i puno muzike…Nadam se da će vam se dopasti moj izbor. Ne bih da dužim, odmah prelazimo na njih.

  1. Christmas Countdown– Služi kako bih brojala dan do dočeka Nove godine. Ne morate brojati, zaokruživati datum na kalendaru, vaš telefon će to umesto vas da uradi. Pored toga, moguće je da čujete razne melodije te tematike prilikom dodira na jelkicu koja će se naći na sredini ekrana, a pahulje će zaokružiti savršenu sliku na vašem telefonu. Zaista predivna aplikacija, ja uživam gledajući svoj novi stari telefon . Sigurna sam da bi se i vama dopala.

Tako izgleda kada instalirate i onda na dodir jelkice proizvodite najlepše zvuke, prave praznične .

2. Srećan Božić Foto Urednik – Pravite zanimljive fotografije smeštajući svoja lica u date okvire. Zaista ume da bude zabavno čuvati tih. Možda vam i posluži da se zabavite sa vašom porodicom.

3. Christmas Santa Run– Vrlo brzo sam se zarazila ovom igricom .

4.  Christmas Decorating Ideas– Nema potrebe da vam objašnjavam zašto se nalazi na mom telefonu. Svi tražimo inspiraciju na internetu, tako i ja. Volim da pogledam, ali samo malo .

5 .Christmas Wallpapers– Preslatke su pozadine za telefon, ima raznih kategorija, tako da vam može značiti ukoliko često menjate pozadinu .

I to bi bilo sve od mene. Nadam se da će vam post koristiti. Obavezno mi pišite da li ste već nešto instalirale i kako vam se dopada.

Do narednog posta,

Ljubi vas i pozdravlja,

Vaša MimaThis post first appeared on Beauty, Lifestyle, Fashion, Books, please read the originial post: here

Share the post

Favorite Christmas apps For Android

×

Subscribe to Beauty, Lifestyle, Fashion, Books

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×