Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Голямо задръстване на Е-79 край Благоевград

Tags: ldquordquo
архив
архив

Голямо задръстване от автомобили на главен път Е-79 на изхода на Благоевград в посока Симитли се образува в ранния следобед, предаде БГНЕС. Тапата е в посока местността “Полигона” и Симитли, където на Е-79 е разклонът за Банско, Разлог и Гоце Делчев. Хиляди пътуват в посока Сандански и Гърция.

Причина за задръстването е изключително натоварения трафик поради четирите почивни дни за Великден. Леки и товарни автомобили се движат с 15-20 км/час. След това край Симитли движението се нормализира. До Благоевград движението е безпроблемно заради автомагистрала “Струма”, чийто ЛОТ-2 свършва при областния град. Хиляди пътуват за почивните дни към Банско, Сандански и Гърция, Е-79 е най-натоварената пътна артерия в страната. За денонощиe по нея преминават средно по 11 300 моторни превозни средства, сочат данните на ОД МВР-Благоевград.

До 14.30 часа няма подадени сигнали за пътно-транспортни произшествия на територията на ОД МВР-Благоевград. От сутринта вали дъжд, пътната настилка е мокра.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Голямо задръстване на Е-79 край Благоевград

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×