Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Монтират табели, показващи границите на община Дупница

Tabeli Dupnica

За първи път ще бъдат монтирани табели, които да регламентират територията на община Дупница. През годините досега, такива не са били поставяни и Дупница бе една от много малкото общини в България, чийто граници не бяха маркирани. Табелите пристигнаха днес и са вече в готовност за монтиране.

“В момента приключва замерването на границите на общината от геодезисти и веднага след като приключат работа, ще бъдат определени и точките за поставяне. 6 са комплектите, които ще указват началото и края на границите на община Дупница и поставени на всички входове. Разбира се, че ако има табели на други съседни общини, които попадат в територията на община Дупница ще бъдат измествани. В крайна сметка, посещаващите общината ни, трябва да знаят кога са вече наши гости. А и имаме вече самочувствието на сериозно и бързо развиваща се община, за да излиза, че се крием едва ли не”, обясни кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев.

“Имаме и други намерения за поставяне на отличителни знаци за града и общината, но нека се спрем на окончателни варианти и тогава ще ги обявим”, допълни инж.Чимев.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Монтират табели, показващи границите на община Дупница

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×