Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Жорж Ганчев отново се кандидатира за президент

jordj-ganchev2Жорж Ганчев ще се кандидатира на предстоящите тази есен президентски избори – за четвърти път се бори за поста държавен глава. Не мога да свикна с безразличието на управляващите, каза той пред bTV.

Той ще бъде издигнат от малка партия – Християндемократичен съюз, а неговият кандидат за вицепрезидент вероятно ще бъде ген. Димитър Шивиков. Делото срещу Шивиков за злоупотреби той определи кат „кокошкарски истории на пето ниво” и смята, че генералът е станал жертва на най-обикновена завист, смята Жорж Ганчев.

Той ще разчита на гласовете на хората, които искат промяна и определи себе си кат неконтролируем.„Карам 20-годишни коли не ходя по скъпи ресторанти. Откъде са парите на тази политическа гмеж, от която никога не съм бил част”, коментира Ганчев.

Бившият политик иска да промени модела в съдебната система, както и да подобри живота на българина. “Не 4 пъти, 10 пъти ще се кандидатирам, докато умра”, предупреди Ганчев.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Жорж Ганчев отново се кандидатира за президент

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×