Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Γιατί δεν πήγα στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία και σε κανένα συλλαλητήριο τέτοιου τύπου!!

Γιατί δεν πήγα στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία και σε κανένα συλλαλητήριο τέτοιου τύπου!!

Οι διοργανωτές των συλλαλητηρίων ειναι ύποπτοι όταν καλούν να μιλήσουν τύποι σαν τον Μίκη Θεοδωράκη. Μέτα έχουμε προώθηση και από καθεστωτικές σελίδες, περίεργο ε? κάπως έτσι δεν μάζεψαν και τους δήθεν αγανακτισμένους? μετά από κάτι που είδαμε στο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη αναθεωρήσαμε κάποια πράγματα σχετικά μετά συλλαλητήρια .

Και στέλνουν τους γνωστούς και οι έγκυρες πήγες τους λένε τα ίδια ακριβώς ψέμματα που έλεγαν και πριν ένα χρόνο: ακροδεξιοί φασίστες προκάλεσαν τα επεισόδια, ξανά στο ίδιο έργο θεατές.

Ενδεικτικά σχόλια σε έγκυρη πηγή φιδοφωλια: Μας περνάτε για μαλακές εκεί στη σελίδα;από ποτέ ακροδεξιοί ρε σουργελα χτυπιούνται με την αστυνομία αφού αυτοί συνεργάζονται χρόνια τωρα
Γραφτέ καμιά αλήθεια ρε. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Γκέμπελς στην ομάδα που έχετε στο site σας δεν θα έπαιζε ούτε αλλαγή
Ποιοι ακροδεξιοί ρε;; Φτου σας

Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την χώρα χρόνια τώρα! και όλες οι καθεστωτικές σελίδες θεωρούνται έγκυρες πήγες και στην πρώτη θέση η λογική λέει ότι όταν σε κοροϊδεύει κάποιος μια φορά θα το κάνει συνεχεία και αντί να έχουν την κατάληξη της ΕΡΤ έχουν άνοδο..

Μέτα έχουμε και φαινομενικά ανεξάρτητες σούπερ πατριώτες που ειναι ύποπτες ως δούρειοι ίπποι, και για να κρατούν την μάζα απασχολημένη υπό την σημαία και καλα πατριωτικών σελίδων:

Μερικές κρητικές
Τουλάχιστον εμένα προσωπικά μού είναι ιδιαίτερα αρεστή...
Τό πατριωτικό περιεχόμενο τών αναρτήσεων ικανοποιεί απολύτως τίς απαιτήσεις μου...
Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση
Μου αρέσουν οι κοινοπιοισεις σας.
Συνεχίστε δυναμικά.

Όταν βάλαμε εμείς κρητικές στο facebook πλάκωσαν όλα τα troll και έγραφαν τα γνωστά , περιεργο που δεν ενοχλούν αλλες φαινομενικά πατριωτικές σελίδες που παράδοξος δεν ενοχλήθηκαν πότε από το σύστημα και έχουν άνοδο....

Μερικές φαινομενικά πατριωτικές σελίδες που βαζουν και σημαίες και παριστάνουν τους σούπερ πατριώτες και δώσε εικόνες για το συλλαλητήριο η πιο πριν εκαναν κανονική εκμετάλλευση την δολοφονία του Κατσίφα.

Περιττό να πούμε οτι μια "πατριωτική" ιστοσελίδα εκτός τις προπαγάνδες που βάζει κάθε τόσο, έβαλε μια εικόνα στην σελίδα Facebook ως εξώφυλλο καθαρή πλύση εγκεφάλου! και παράδοξος από τότε πήρε την ανηφόρα στο alexa! τυχαίο η άπλα έτυχε και ειναι ηλίθιοι?

Μήπως ειναι τυχαίο το γεγονός οτι όλες αυτές οι σούπερ πατριωτικές σελίδες επι χρονιά δεν ασχολούνται με εναλλακτικά θέματά για να μην ξυπνήσουν οι μάζες? με αποτέλεσμα αν και πολλές απο αυτές υπάρχουν πριν από εμάς να μην προσφέρουν τίποτα, η μάζα δεν έμαθε τίποτα από το internet! εκτός απο αυτά μαζεύουν τον κόσμο από πραγματικά ανεξάρτητες πήγες που αφυπνίζουν, αυτούς που δεν ειναι σε καθεστωτικές σελίδες.

Αν πάτε πίσω στο 2014 υπήρχαν πάρα πολλές σελίδες εναλλακτικής ενημέρωσης σήμερα μετρημένες στα δάκτυλα ειναι,ο μεγάλος όχλος ειναι μαζεμένος είτε σε σελίδες σαβούρες και αποχαύνωσης είτε σε καθεστωτικές είτε σε φαινομενικά πατριωτικές. Συμπέρασμα ακόμα και τα συλλαλητήρια μοιάζουν να ειναι σχεδιασμένα σε αυτή την χώρα ....This post first appeared on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, please read the originial post: here

Share the post

Γιατί δεν πήγα στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία και σε κανένα συλλαλητήριο τέτοιου τύπου!!

×

Subscribe to ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×