Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ciclurile vieții

     Privindu-vă viața din punctul de vedere a șapte perioade distincte de timp - puteți vedea la ce moment din ciclul vieții vă aflați.Ciclul 1: Soarele guvernează primii șapte ani ai vieții. În timpul acestui ciclu, vă aflați în proces de creștere.

Ciclul 2: Luna guvernează cea de a doua serie de ani ai vieții - vârsta între șapte și paisprezece ani. În această perioadă, vă concentrați pe o viață emoțională și învățați să vă înțelegeți pe voi înșivă.

Ciclul 3: Marte domină cea de a treia serie de ani, de la paisprezece la douăzeci și unu. În acești ani de adolescență, vă luptați să vă construiți forța emoțională și fizică și descoperiți mai multe despre sexualitate.

Ciclul 4: Mercur domină ciclul de la douăzeci și unu la douăzeci și opt de ani, perioada în care vi se dezvoltă gândirea rațională și sistemele de credințe.

Ciclul 5: Jupiter, planeta prosperității, vă ajută să vă construiți cariera și familia în cel de al cincilea ciclu, între vârsta de douăzeci și opt de ani și treizeci și cinci de ani.

Ciclul 6: Venus domină ciclul al șaselea, între treizeci și cinci de ani și patruzeci și doi de ani; ea vă încurajează să savurați viața și să vă bucurați de ea cu adevărat.

Ciclul 7: Saturn, care domină ciclul al șaptelea între patru zeci și doi și patruzeci și nouă de ani, vă va arăta toate lecțiile karmice, pentru a vă ajuta să căpătați înțelepciune.

Ciclul 8: Ciclul opt, între patru zeci și nouă și cinci zeci și șase de ani, e influențat de Uranus, planeta transformării.

Ciclul 9: Al nouălea ciclu, între cinci zeci și șase și șaizeci și trei de ani, este influențat de Neptun, planeta metafizicului. În această perioadă vă concentrați pe spiritualitate.

   Vârsta de șaizeci și trei de ani este vârsta culminantă. Acesta este momentul când începeți să simțiți experiența lui Pluto, planeta morții și a transformării. Conform calculelor și statisticilor, sunt mai multe persoane care mor la vârsta de șaizeci și trei de ani decât la orice altă vârstă. După vârsta de șaizeci și trei de ani, ciclul o ia de la capăt. 

   Unora le trebuie, poate, mai mult de șapte ani să treacă prin fiecare din aceste cicluri.
De exemplu, atunci când oamenii sunt destinați să trăiască mai mult, ciclul lor de evoluție și mișcarea între planete nu se bazează neapărat pe un ciclu de șapte. Astfel, ciclurile se pot prelungi la cicluri de nouă sau, chiar, de doisprezece ani. De obicei, persoanele care au 8 sau 9 în numărul nașterii sunt destinate să supraviețuiască încercarea timpului și să trăiască mai mult....

                                                                      ~~~~~~~~
 All the best
Kristi  
by Carmen Harra
Share


This post first appeared on Blog Not Found, please read the originial post: here

Share the post

Ciclurile vieții

×

Subscribe to Blog Not Found

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×