Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Как да изберем подходящ нотариус, на който да поверим сделките си?

Снимка: Regurs24 r u

Изборът на нотариус в големите градове не е никак лесна задача. Повечето нотариуси са заети и често се налага да чакате с дни, за да се легитимира Вашата сделка, било то закупуването на ново жилище, лек автомобил, или пък заверка на пълномощно за дете, тъй като Ви предстои пътуване в чужбина.

Какъвто и документ да трябва да заверите, то трябва да спазите няколко важни съвета, а именно:

  • При подбора на нотариус, едно от първите неща е да се уверите, че той е легитимен – т.е., ако сте се спрели на нотариус, онлайн можете да проверите дали присъства в камарата на нотариусите в България, или не. Ако присъства – то тогава можете да се доверите.
  • Второто важно нещо е да се свържете предварително с нотариусът, който сте определили да „изповяда“ Вашата сделка. При вече взето решение ,остава да подготвите документите си и да насрочите дата за осъществяването на сделката. При предварително уговаряне на дата и час няма да се налага да губите излишно време в динамичното ежедневие, в което живеем и ние, както и Вие.
  • Таксите. Много е важно предварително да уточните какви суми, т.е. такси ще трябва да заплатите, когато дойде време за плащане. Много често собствениците на скъпи имоти остават разочаровани, разбирайки че дадена услуга е далеч по-скъпа от очакваното. За да няма неприятни изненади, дискутирайте с нотариусът таксите. Имайте предвид, че цената в повечето случаи е сходна, или еднаква.
  • Приятната обстановка на нотариалната кантора. Хубаво е да подберете нотариус, който е с приветлив офис, отзивчиви служители и екип ,който бързо ще Ви свърши работа.

Ако търсите нотариус в Бургас, или пък в Благоевград, София, Варна и другите градове на страната, то Ви съветваме да се съобразите с потребителските отзиви и едва тогава да вземете правилното решение. Почти няма случаи, в които потребителите да Ви подведат, а точно обратното, ще Ви насочат към най-правилният избор.

The post Как да изберем подходящ нотариус, на който да поверим сделките си? appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Как да изберем подходящ нотариус, на който да поверим сделките си?

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×